Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software


       Adobe

       Autodesk

       Corel

       Solarwinds

       Faronics

       ABBYY

       Kaspersky

       McAfee

       Microsoft

       Minitab

       NitroPDF

       SolidDocuments

       TeamViewer

       WinRAR

       Maxon

       The Foundry

       WebRoot

       VMware

       Ipswitch

       Trimble

       ChaosGroup

       EaseUS
Hardware


       3Dconnexion

       Wacom
Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


3Dconnexion Kit   << înapoi

Când asociați un dispozitiv 3Dconnection SpaceMouse Enterprise cu un CadMouse și CadMouse Pad, întregul este în mod evident mai valorous decât suma părților component. Noi numim această sinergie Two Handed Power (Putere la două mâini) - SpaceMouse Enterprise poziționează cu ușurință obiectul sau vederea cu care lucrați, în timp ce CadMouse selectează și crează cu lejeritate. Este un stil de a lucra atât de comod și natural încât nu poate fi egalat.

SpaceMouse Enterprise
Făcut pentru performanțe de top în inginerie

SpaceMouse Enterprise, cel mai avansat mouse lansat vreodată de 3Dconnexion, introduce un nou nivel de performanță ce oferă o mult mai bună apreciere în timp real a designului ingineresc.

SpaceMouse Enterprise este de asemenea și cel mai ergonomic produs creat vreodată. Gama cuprinzătoare de butoane mari ca de tastatură, inclusiv un set semnificativ mai mare de Taste QuickView și modificatori de tastatură, presupune mai puțin efort ca oricând de mișcare a mâinii către și de la tastatură.

CadMouse
Primul mouse din lume dedicate profesioniștilor CAD

Alte periferice nu sunt create cu gândul la utilizatorii CAD, dar 3Dconnexion CadMouse s-a născut chiar pentru asta.
3Dconnexion CadMouse este creat special pentru lucrul în CAD. Ia-ți la revedere de la apăsarea repetată a rotiței mouse-lui și fă cunoștință cu precizia și confortul datorate senzorului laser avansat și butonului central dedicat. Preia controlul cu rotița Smart Scroll și întreabă-te cum ai lucrat vreodată fără QuickZoom, care te ajută să dai zoom pînă la punctul tău de interes cu un singur click.

CadMouse Pad
Combinația perfectă dintre viteză și precizie

3Dconnexion CadMouse Pad oferă un echilibrul ideal între viteză și control mulțumită învelitorii sale micro-texturate de înaltă calitate. Făcută special pentru specificațiile 3Dconnexion CadMouse, asigură o mișcare lipsită de efort și precisă a mouse-ului, mulțumită unui echilibru perfect între frecarea statică și cea chinetică. Acest lucru înseamnă că un CadMouse se va mișca exact așa cum îți dorești tu - de fiecare data.

 

 

   
Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii