Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

       Introducere
       Know-how
       Experienţă
       Parteneri IT

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Despre noi   << înapoi
Introducere  - Know-how  - Experienţă  - Parteneri IT

Introducere   ...sus

Fiecare dintre cei care au participat la inventarea Radient a visat la un moment dat la un alt fel de companie. Ne-am dorit-o atentă la fiecare dorinţă a clienţilor. O firmă mobilă, rapidă, formată din oameni experimentaţi, profesionişti pe fiecare domeniu vizat. Comunicare simplă, directă şi sinceră cu presa, clienţii, partenerii. O cu totul altă viziune.

Sosim din companii mari şi avem experienţă. Ne-am reunit pentru a încerca să creştem o companie proprie respectând o promisiune: că vom avea grijă de fiecare client în parte, indiferent de dimensiunile pe care le va atinge Radient.

Radient este o firmă înfiinţată în 2004. Viziunea diferită, dorinţa de a conlucra de aproape cu partenerii şi clienţii firmei, precum şi cererea pieţei constant exprimată pentru consultanţă referitoare la produsele şi serviciile comercializate, ne-au determinat să încercăm o abordare proprie, personalizată, pentru fiecare potenţial client.

Vă mulţumim anticipat pentru că ne veţi fi alături, aşa cum ştim că s-a întâmplat şi până acum.

Here quality begins.
Echipa Radient


Know-how   ...sus

Misiunea noastră este să vă dezvoltăm afacerea, prin tehnologie, marketing şi vânzări eficiente. Suntem aici ca să răspundem la întrebările fundamentale: cine sunt, cum ajung unde doresc şi pe ce mă pot baza. Suntem specializati pe:

Consultanţă IT
Consultanţă de Marketing, PR şi Brand Identity
Consultanţă de Vânzări

Experienţă   ...sus

Suntem specialişti certificaţi în Marketing, IT şi Vânzări. Lucrăm cu parteneri puternici, de la Microsoft şi Autodesk la producători şi distribuitori internaţionali de software specializat.

Câteva proiecte în care au fost implicaţi membrii echipei Radient, în cadrul companiilor unde au activat în ultimii ani:

Consultanţă IT
Marketing şi Vânzări

Parteneri IT  ...sus

Radient Consulting promovează valorile brand-urilor de calitate.

Probabil că aveţi nevoie de un produs Microsoft.
Când doriţi un program Autodesk,...
Poate prioritatea dumneavoastră este securitatea datelor.
Aveţi nevoie de soluţii hardware?


Orice produs de top doriţi, Radient constituie un motor puternic de distribuţie şi promovare a valorilor din domeniul IT din România.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii