Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software


       Adobe

       Autodesk

       Corel

       Solarwinds

       Faronics

       ABBYY

       Kaspersky

       McAfee

       Microsoft

       Minitab

       NitroPDF

       SolidDocuments

       TeamViewer

       WinRAR

       Maxon

       The Foundry

       WebRoot

       VMware

       Ipswitch

       Trimble

       ChaosGroup

       EaseUS
Hardware


       3Dconnexion

       Wacom
Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Autodesk   << înapoiÎn calitate de Value Added Reseller, Radient Consulting vă oferă consultanţă şi servicii de specialitate pentru alegerea celei mai potrivite soluţii de proiectare Autodesk. Vă putem ajuta la fiecare etapă: de la proiectare bi-dimensională până la  pasul spre proiectare 3D, Radient vă poate eficientiza modul de lucru.

Care sunt metodele noastre? Alături de o simplă licenţă, oferim posibilităţi Autodesk de gestiune a datelor în reţea, utilizare partajată a licenţelor companiei (tip NLM) sau programe de dezvoltare şi îmbunătăţire a cunostinţelor. Serviciile profesionale Radient se vor completa întotdeauna cu hardware specializat, software adiţional şi know-how extensiv.

Focusul Radient este proiectarea mecanică de performanţă, fiind singura companie care oferă întotdeauna o soluţie completă. Suntem interesaţi şi implicaţi, alături de partenerii noştri, în oferirea produselor potrivite, integrate cu necesităţile clientului. Pornind de la întrebarea: "ce anume proiectaţi ?" şi ajungând la evaluarea platformelor hardware, implementarea soluţiilor, instruirea oamenilor şi monitorizarea constantă a eficienţei utilizării produselor recomandate, ne asigurăm că bugetele alocate au devenit cu adevărat o investiţie rentabilă. 


 

Gama de produse Autodesk 2021!

Ca în fiecare an, în luna martie Autodesk a lansat noua familie de produse 2021.

 

Autodesk ne provoacă imaginaţia: "What If?" 

Cum ar fi dacă am putea să vedem în viitor?

 

  Termenii şi condiţiile pentru utilizarea produselor Autodesk (EULA - RO)
Autodesk Industry Collection

De la 1 august 2016 Autodesk aduce pe piață o nouă ofertă de abonament, care va oferi clienților noștri o valoare mai mare, mai mare flexibilitate și o modalitate mai simplă de abonare.

Autodesk Industry Collection furnizează la un preț avantajos programele cele mai utilizate de specialiștii din întreaga lume, în funcție de industrie.

Video Industry Collection Video Trailer
Product Design & Manufacturing Collection

 


Architecture, Engineering & Construction Collection
Media & Entertainment Collection

 


Proiectare generală

Cele mai cunoscute soluţii Autodesk sunt cele bazate pe platforma AutoCAD. Construite pentru o utilizare universală, produsele de proiectare AutoCAD constituie fundamentul soluţiilor Autodesk, fiind uşor de regăsit în cadrul colecțiilor avansate.

Chiar dacă nu aţi trecut încă la proiectarea 3D, AutoCAD LT vă ajută să rezolvaţi schiţele iniţiale uşor şi eficient, fiind primul pas în dezvoltarea proiectelor de anvergură. Iar cel mai popular produs Autodesk, AutoCAD, aduce în versiunea 2021 modelare şi printare completă 3D, fiind eliberat de constrângerile versiunilor anterioare.
Autodesk AutoCAD LT 2021

 


Autodesk AutoCAD 2021
Autodesk AutoCAD Raster Design 2021

 


Proiectare Mecanică

Soluţiile de proiectare Autodesk constituie o linie de produse integrată şi flexibilă pentru designul mecanic, simulări dinamice, creare de unelte şi proiectare colaborativă care vă permit să beneficiaţi de fluxul de proiectare şi management Autodesk Digital Prototyping, reducând timpul necesar şi eficientizând costurile alocate.

   Digital Prototyping

Creați produse fantastice cu Autodesk Digital Prototyping!

Autodesk® Digital Prototyping este o tehnologie inovativă prin care vă puteți explora ideile înainte de punerea lor în practică. Este un mod prin care membrii unei echipe pot colabora intedisciplinar, oferind inginerilor și companiilor posibilitatea de a lansa pe piață produse uimitoare în timp foarte scurt. De la concept până la proiectare, producție, marketing și mai departe, Autodesk Digital Prototyping fluidizează procesul de dezvoltare al produsului de la început și până la sfârșit.

Utilizarea Autodesk Digital Prototyping vă poate ajuta să:

Contactați-ne chiar astăzi pentru a afla cum soluțiile Autodesk Digital Prototyping sunt compatibile cu toate aplicațiile software de proiectare mecanică Autodesk încă de la început, cu standarde deschise, implementare scalabilă și opțiuni de achiziție economice.

PDF Comparație AutoCAD și AutoCAD Mechanical
PDF Comparație Inventor LT și Inventor Professional
PDF Comparație Inventor Professional și Fusion 360
 Proiectare 2D-3D

Începeţi chiar astăzi un proiect nou! Trecând de la planşa de desen la schiţele 2D electronice, aţi scurtat fundamental timpul alocat unui proiect, beneficiind de toate facilităţile desenării asistate de calculator. Nu ezitaţi şi profitaţi de cele mai noi facilităţi oferite de produsele de proiectare mecanică Autodesk: mai mult de 30 de opţiuni pentru pătrat, arc de cerc sau cerc; unelte reutilizabile; suport pentru standarde Europene; generare listă de materiale; integrare perfectă cu produsele avansate de modelare.
Autodesk AutoCAD Architecture 2021

 


Autodesk AutoCAD Mechanical 2021
Autodesk AutoCAD Electrical 2021

 Modelare 3D

Familia de produse Inventor este mai mare şi mai puternică!

Linia de produse Autodesk Inventor oferă îmbunătăţiri semnificative în ceea ce priveşte utilizarea programului, precum şi optimizări ale tuturor activităţilor de creare, adaptare sau validare a proiectelor care includ subansamble de plastic, părţi de metal, ansambluri de mari dimensiuni sau simulări dinamice.
Autodesk Revit LT 2021

 


Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite 2021
Autodesk AutoCAD Revit LT Suite 2021

 


Autodesk Inventor Professional 2021
Autodesk Inventor LT 2021

 


Autodesk 3ds Max 2021
Autodesk Alias 2017

 


Autodesk Showcase 2017
Autodesk Mudbox 2020

 Gestiune centralizată a proiectelor

Temerile cele mai mari ale unui proiectant pot să dispară! Pentru fiecare proiect pot fi alocate drepturi. Pot fi utilizate elemente comune din biblioteca firmei. Pot fi văzute oricând versiunile premergătoare designului final. Se pot face estimări de cost de la stadiul de schiţă şi se pot partaja fişiere unor colegi de la orice altă locaţie. Se pot implementa funcţii de backup şi de sincronizare automată a ansamblelor şi subansamblelor. Totul ca parte a soluţiei de Digital Prototyping, cu ajutorul familiei de produse Autodesk Vault.

 
Autodesk Vault Professional 2021

 


Proiectare Industrială

Mii de ingineri şi proiectanţi din industria de proces şi industria energetică se bazează pe produsele Autodesk pentru proiectarea, construcţia şi întreţinerea structurilor industriale.
Aplicaţiile Autodesk de modelare industrială sunt utilizate peste tot în lume şi sunt uşor de implementat, învăţat şi utilizat. Cu soluţiile de modelare industrială Autodesk, companiile de inginerie, achiziţii şi construcţii îşi pot gestiona şi demara proiectele fără întârziere şi pot creşte productivitatea fără o creştere inutilă a costurilor.
Civil 3D

 


Autodesk AutoCAD Plant 3D
Autodesk Navisworks Manage 2021

 


Autodesk Navisworks Simulate 2021
Autodesk Inventor Nastran 2020

 


Instrumente de lucru

Soluţii gratuite pentru operarea datelor prelucrate cu produsele Autodesk.
Atunci când se pune problema revizuirii şi adnotării proiectelor, Autodesk furnizează o serie de soluţii pentru vizualizarea cât mai clară a fişierelor. Cele trei programe care urmăresc aceste caracteristici sunt:

  • Autodesk Design Review
  • DWG TrueView
  • Autodesk Inventor View

În tabelele ataşate se pot observa caracteristicile fiecăruia din cele 3 programe, pentru o alegere corespunzătoare, în conformitate cu cerinţele utilizatorului.

  Tabel comparativ
Autodesk Design Review

 


Autodesk Inventor View
DWG TrueView 2020

 


Autodesk 360
Abonamentul Autodesk

 


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii