Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software


       Adobe

       Autodesk

       Corel

       Solarwinds

       Faronics

       ABBYY

       Kaspersky

       McAfee

       Microsoft

       Minitab

       NitroPDF

       SolidDocuments

       TeamViewer

       WinRAR

       Maxon

       The Foundry

       WebRoot

       VMware

       Ipswitch

       Trimble

       ChaosGroup

       EaseUS
Hardware


       3Dconnexion

       Wacom
Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Autodesk AutoCAD LT 2021   << înapoi

Aplicația software AutoCAD LT, destinată redactării și întocmirii detaliilor de execuție 2D, oferă instrumentele pentru documentare, colaborare și îmbunătățire a productivității de care aveți nevoie și este compatibilă cu ambele platforme Windows și Mac. Fiți mai productiv cu ajutorul îmbunătățirilor aduse noii versiuni 2021 și tehnologiei DWG și utilizați Autodesk Cloud pentru a vă conecta și a colabora cu partenerii dumneavoastră de oriunde v-ați afla.

PDF-urile sunt un format esențial în comunicarea designului cu colaboratorii, dar uneori nu avem decât pdf-ul la îndemână. Ați cerut posibilitatea de a importa și converti aceste pdf-uri în geometrie AutoCAD pentru a le putea încorpora în desen. Acesta este primul release care vă permite acest lucru. Introduceți textul și geometria din PDF-uri într-un mod inteligent pentru a le putea manipula ca orice alt obiect AutoCAD.

AutoCAD 360 Pro, aplicația oficială AutoCAD pentru mobil, este acum inclusă în abonamentul AutoCAD. 360 Pro vă permite să accesați cele mai noi instrumente ale AutoCAD de oriunde ați merge și să desenați, editați sau verificați desene folosind doar un smartphone, tabletă sau laptop.

Documentare
Colaborare
Optimizare


Cea mai recentă versiune de AutoCAD LT este cea mai performantă de până acum, iar opțiunile îmbunătățite se vor dovedi extraordinar de folositoare în activitatea dumneavoastră. Pentru a afla mai multe detalii despre multiplele beneficii ale lucrului cu aplicaţia software AutoCAD LT, contactaţi-ne chiar azi.

Brosura AutoCAD LT Broşura AutoCAD LT 
Comparatie AutoCAD LT Comparaţie versiuni AutoCAD LT
Comparatie Comparaţie AutoCAD LT şi AutoCAD
Comparatie AutoCAD LT Comparaţie AutoCAD LT, Inventor LT și Revit LT

Cerinte sistem Cerinţe de sistem
Video Noutăţi AutoCAD LT - Demo video

Obțineți orice upgrade al soluției software AutoCAD LT lansat pe durata de valabilitate a abonamentului de mentenanță Autodesk. Primiți suport tehnic direct de la experții Autodesk, condiții speciale de licențiere, materiale destinate studiului individual și multe altele. Abonamentul de mentenanță Autodesk reprezintă calea cea mai bună de optimizare a investiției dumneavoastră.

Link Mentenanța Autodesk

                                                 
Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii