Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software


       Adobe

       Autodesk

       Corel

       Solarwinds

       Faronics

       ABBYY

       Kaspersky

       McAfee

       Microsoft

       Minitab

       NitroPDF

       SolidDocuments

       TeamViewer

       WinRAR

       Maxon

       The Foundry

       WebRoot

       VMware

       Ipswitch

       Trimble

       ChaosGroup

       EaseUS
Hardware


       3Dconnexion

       Wacom
Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Autodesk AutoCAD 2018   << înapoi


 

Activitatea dumneavoastră este unică. Prin urmare, şi aplicaţia software pe care o utilizaţi trebuie să fie unică. Adaptarea soluţiei software AutoCAD, vizând satisfacerea cerinţelor specifice, este deosebit de uşoară. Fie că doriţi pur şi simplu să dispuneţi instrumentele de lucru în așa fel încât să răspundă felului dumneavoastră propriu de lucru, fie că adaptaţi funcţionalităţile aplicaţiei software la cerinţele specifice domeniului dumneavoastră de activitate, soluţia software AutoCAD este îndeajuns de flexibilă pentru a corespunde perfect solicitărilor.

Autodesk AutoCAD 2018 conectează şi integrează fluxul de lucru al proiectării mai bine ca niciodată. Inclus în toate colecțiile Autodesk, AutoCAD ajută la fluidizarea lucrărilor de proiectare și documentare, pe care le puteți partaja cu încredere utilizând tehnologia TrustedDWG. Interfața modernă actualizată îmbunătățește procesul de proiectare, iar perfecționarea productivității contribuie la accelerarea fluxului de lucru. Deschideți rapid desene noi sau deja existente cu opțiunea New Tab, accesați vizual conținut desenat cu opţiunea Ribbon Galleries și localizați cu ușurință instrumentele ajutorul noii funcționalități a ferestrei Help. 

AutoCAD 2018:

• Coordonează fluxul de lucru prin integrarea soluțiilor desktop, cloud și mobile
• Importă geometria din PDF ca obiect AutoCAD
• Oferă o experiență vizuală mai bogată
• Aduce lumea reală pe pânza AutoCAD

PDF-urile sunt un format esențial în comunicarea designului cu colaboratorii, dar uneori nu avem decât pdf-ul la îndemână. Ați cerut posibilitatea de a importa și converti aceste pdf-uri în geometrie AutoCAD pentru a le putea încorpora în desen. Acesta este primul release care vă permite acest lucru. Introduceți textul și geometria din PDF-uri într-un mod inteligent pentru a le putea manipula ca orice alt obiect AutoCAD.

AutoCAD 360 Pro, aplicația oficială AutoCAD pentru mobil, este acum inclusă în abonamentul AutoCAD. 360 Pro vă permite să accesați cele mai noi instrumente ale AutoCAD 2018 de oriunde ați merge și să desenați, editați sau verificați desene folosind doar un smartphone, tabletă sau laptop.

Printarea 3D devine o modalitate extrem de eficientă de a transforma un design într-un prototip. Prin intermediul Autodesk Print Studio, puteți pregăti modelul pentru print și vă puteți conecta la aproape orice printer 3D de pe piață pentru a materializa design-ul.

Cea mai recentă versiune de AutoCAD este cea mai performantă de până acum, iar opțiunile îmbunătățite se vor dovedi extraordinar de folositoare în activitatea dumneavoastră. Pentru a afla mai multe detalii despre multiplele beneficii ale lucrului cu aplicaţia software AutoCAD, contactaţi-ne chiar azi.

Explorare
Documentare
Comunicare
Personalizare

 

Brosura Broşura AutoCAD
Comparatie Comparaţie versiuni AutoCAD
Comparatie Comparație AutoCAD, AutoCAD LT și versiuni de Mac
Comparatie Comparație AutoCAD și AutoCAD Mechanical

  AutoCAD - Autodesk desktop app (Video 1)
  AutoCAD - Migrarea setărilor (Video 2)
  AutoCAD - License Manager (Video 3)
  AutoCAD - PDF Import (Video 4)
  AutoCAD - Share Design View (Video 5)
  AutoCAD - Print Studio (Video 6)
Link 3Dconnexion SpaceMouse și CadMouse într-un mediu AutoCAD 3D (Video 7)

Cerinte sistem Cerinţe de sistem

Obțineți orice upgrade al soluției software AutoCAD lansat pe durata de valabilitate a abonamentului de mentenanță Autodesk. Primiți suport tehnic direct de la experții Autodesk, condiții speciale de licențiere, materiale destinate studiului individual și multe altele. Abonamentul de mentenanță Autodesk reprezintă calea cea mai bună de optimizare a investiției dumneavoastră. Pentru detalii vizitați:

Autodesk Subscription Mentenanța Autodesk

 

         
Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii