Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software


       Adobe

       Autodesk

       Corel

       Solarwinds

       Faronics

       ABBYY

       Kaspersky

       McAfee

       Microsoft

       Minitab

       NitroPDF

       SolidDocuments

       TeamViewer

       WinRAR

       Maxon

       The Foundry

       WebRoot

       VMware

       Ipswitch

       Trimble

       ChaosGroup

       EaseUS
Hardware


       3Dconnexion

       Wacom
Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Autodesk AutoCAD Raster Design 2021   << înapoi

AutoCAD Raster Design este un produs Autodesk pentru rasterizarea și vectorizarea de date obținute din desenele scanate. Se pot edita, corecta şi crea desene hibrid raster-vector sau se pot vectoriza desenele scanate eliminând necesitatea redesenării acestora. Este foarte util în cazul în care se dispune de o bibliotecă de desene pe hârtie și se dorește ca aceste desene să fie stocate în format electronic. Astfel pe baza desenului scanat geometria și textul de tip raster se vectorizează și pot fi prelucrate ulterior în AutoCAD sau în alte produse pe platforma AutoCAD.

AutoCAD Raster Design suportă formate tip BMP, PCX, PNG, IG4, FLIC, JPEG 2000, GEOTIFF, CALS, JPEG/JFIF, RLC, TIFF, GEOSPOT, PICT, GIF, ECW, TGA, MrSID, DigitalGlobe Quickbird TIFF, Landsat FAST-L7A și multe altele. De asemenea se poate face o îmbunătățire a calității imaginii scanate cu ajutorul opțiunilor de corecție prin care se elimină pixelii nedoriți rezultați în urma scanării unor desene aflate pe suport de calitate slabă, se corectează eventualele distorsiuni apărute, se corectează transparența imaginii precum și modul de vizualizare.

AutoCAD Raster Design este un produs add-on și funcționează numai cu AutoCAD și produse pe platformă AutoCAD (AutoCAD Mechanical, AutoCAD Electrical, AutoCAD Architecture, AutoCAD MEP, AutoCAD Map, AutoCAD Civil 3D).

Brosura Broșura AutoCAD Raster Design

Link Cerințe de system


               
Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii