Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software


       Adobe

       Autodesk

       Corel

       Solarwinds

       Faronics

       ABBYY

       Kaspersky

       McAfee

       Microsoft

       Minitab

       NitroPDF

       SolidDocuments

       TeamViewer

       WinRAR

       Maxon

       The Foundry

       WebRoot

       VMware

       Ipswitch

       Trimble

       ChaosGroup

       EaseUS
Hardware


       3Dconnexion

       Wacom
Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Autodesk AutoCAD Mechanical 2021   << înapoi

 

AutoCAD Mechanical are la bază întreaga funcţionalitate a platformei AutoCAD (lider mondial în soluţii software CAD), oferind în plus biblioteci cuprinzătoare de piese standardizate şi instrumente pentru automatizarea sarcinilor de proiectare comune.

Pentru a fi competitivi pe piaţa de proiectare actuală, inginerii mecanici trebuie să fie capabili să realizeze şi să revizuiască proiectele mecanice mult mai rapid decât înainte. Programul AutoCAD Mechanical reprezintă în fapt aplicaţia AutoCAD special creată pentru domeniul mecanic, acesta oferind însă o productivitate semnificativ sporită faţă de programul de bază prin simplificarea muncii complexe de proiectare mecanică.

Multe dintre cele mai cunoscute comenzi, cum ar fi generarea de componente mecanice, cotarea automată şi crearea listelor de materiale sunt automatizate. De asemenea, AutoCAD Mechanical conţine o bibliotecă de repere standardizate de peste 700.000 de componente, dezvoltată pentru cele mai cunoscute standarde internaţionale. Astfel, proiectanţii au posibilitatea să creeze cu rapiditate atât desene de execuţie cât şi documentaţia pentru prototipurile digitale create în aplicaţia Autodesk Inventor.

După finalizarea procesului de proiectare, următorul pas important este transmiterea cu acurateţe a informaţiilor de desen şi ale pieselor componente către echipele responsabile să comande şi să fabrice produsul. În situaţia utilizării programelor de proiectare generală, această operaţiune implică de multe ori crearea manuală a tabelelor de componenţă şi a listelor de materiale (BOM). Chiar şi în cazul celor mai mici modificări de desen, metodele manuale pot cauza erori critice, ce ar conduce la întârzieri de livrare către client.

Comparatie

 

Brosura Broşura AutoCAD Mechanical
Brosura Comparație AutoCAD și AutoCAD Mechanical

Link 3Dconnexion SpaceMouse și CadMouse într-un mediu AutoCAD 3D

Cerinte sistem Cerinţe de sistem

 

 

                        
Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii