Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software


       Adobe

       Autodesk

       Corel

       Solarwinds

       Faronics

       ABBYY

       Kaspersky

       McAfee

       Microsoft

       Minitab

       NitroPDF

       SolidDocuments

       TeamViewer

       WinRAR

       Maxon

       The Foundry

       WebRoot

       VMware

       Ipswitch

       Trimble

       ChaosGroup

       EaseUS
Hardware


       3Dconnexion

       Wacom
Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Autodesk Vault Professional 2021   << înapoi

Soluţia software Autodesk Vault Professional facilitează crearea şi partajarea proiectelor, permite organizarea şi securizarea informaţiilor inginereşti de proiect şi urmărirea datelor într-o locaţie centrală. Uşor de administrat, aplicaţia securizează şi permite controlul grupurilor de lucru asupra datelor de acces şi facilitează colaborarea echipelor de proiectare de discipline diferite. În plus, furnizează informaţii asupra ciclului de viaţă şi controlează procesele de revizie direct în aplicaţia de proiectare, oferind o mai bună calitate a datelor inginereşti.

Autodesk Vault Professional conţine un set de instrumente avansate care permit administrarea grupurilor de lucru numeroase. Prin intermediul "web client", puteţi partaja fişierele cu departamentul de producţie, iar prin publicarea în Microsoft SharePoint puteţi prezenta documentaţia tehnică şi altor departamente. Funcţionalitatea "multi-site" permite sincronizarea datelor proiectului între grupurile de lucru, extinzând accesul la prototipul digital către întreaga organizaţie.

Funcţionalităţile avansate ale Autodesk Vault Professional oferă departamentelor de proiectare instrumentele de care au nevoie pentru a urmări desfăşurarea proceselor de validare finală sau de gestionare a listelor de materiale (BOMs). De asemenea, promovează colaborarea cu sistemele de producţie încă din fazele primare ale procesului de proiectare.

Autodesk Vault Professional oferă suport mediilor multi-CAD, permiţând clienţilor Vault care nu folosesc produse proiectate cu aplicaţiile Autodesk să gestioneze datele de proiectare de-a lungul întregului ciclu de viaţă al produsului.

10 motive 10 motive pentru a implementa Vault
  Comparație Vault Basic vs. Vault Professional
Cerinte sistem Cerinţe de system

 

     
Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii