Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software


       Adobe

       Autodesk

       Corel

       Solarwinds

       Faronics

       ABBYY

       Kaspersky

       McAfee

       Microsoft

       Minitab

       NitroPDF

       SolidDocuments

       TeamViewer

       WinRAR

       Maxon

       The Foundry

       WebRoot

       VMware

       Ipswitch

       Trimble

       ChaosGroup

       EaseUS
Hardware


       3Dconnexion

       Wacom
Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite 2018   << înapoi

Atât de simplu! Atât de eficient! Toate desenele dumneavoastră realizate în 2D pot prinde cu adevărat viaţă în 3D nativ cu ajutorului suitei AutoCAD Inventor LT 2018!

AutoCAD Inventor LT Suite este cea mai bună alegere pentru utilizatorii programului AutoCAD LT care doresc să folosească tehnologia de proiectare 3D fără să compromită investiţiile realizate în desenele 2D şi în instruirea utilizatorilor. Autodesk Inventor furnizează un set cuprinzător şi integrat de comenzi pentru modelarea 3D şi pentru documentaţia tehnică aferentă. Creator al programului binecunoscut AutoCAD, Autodesk a înţeles procesul de proiectare şi a creat suita AutoCAD Inventor LT pentru a face acest proces cât mai uşor posibil.

Suita AutoCAD Inventor LT 2018 include următoarele produse:

AutoCAD LT 2018
Autodesk Inventor LT 2018

 

Top5 5 motive pentru a trece de la AutoCAD LT la AutoCAD Inventor LT Suite
Brosura Broşura AutoCAD Inventor LT Suite

  Autodesk Inventor și mausul 3D Connexion (Video 1)
  Autodesk Inventor și mausul 3D Connexion (Video 2)

Cerinte sistem Cerinţe de sistem

Obțineți orice upgrade al suitei lansat pe durata de valabilitate a abonamentului "Autodesk Maintenance Subscription". Primiți suport tehnic direct de la experții Autodesk, condiții speciale de licențiere, materiale destinate studiului individual și multe altele. Abonamentul "Autodesk Maintenance Subscription" reprezintă calea cea mai bună de optimizare a investiției dumneavoastră. Pentru detalii vizitați:

Link Autodesk Subscripţion

NOU! Cu Desktop Subscription puteți obține licențe cu utilizare pe termen scurt pentru aplicațiile Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite pentru a îndeplini diverse considerente legate de afacere și buget, precum preluarea de proiecte limitate sau angajarea de personal temporar. Alegeți dintre opțiunile de utilizare trimestrială sau anuală a suitelor Autodesk Design Suites și a produselor software selectate. Desktop Subscription vă oferă flexibilitatea de a gestiona costurile fără a realiza o investiție în avans în licențe sau un angajament pe termen lung.

     
Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii