Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software


       Adobe

       Autodesk

       Corel

       Solarwinds

       Faronics

       ABBYY

       Kaspersky

       McAfee

       Microsoft

       Minitab

       NitroPDF

       SolidDocuments

       TeamViewer

       WinRAR

       Maxon

       The Foundry

       WebRoot

       VMware

       Ipswitch

       Trimble

       ChaosGroup

       EaseUS
Hardware


       3Dconnexion

       Wacom
Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


ChaosGroup   << înapoiGrupul Chaos este lider mondial în domeniul graficii pe calculator. Cream tehnologia care îi ajută pe artiști și designeri să creeze imagini și animații fotoreale pentru design, televiziune și filme.

Software-ul nostru de randare și simulare este folosit zilnic de către studiouri de design de top, firme de arhitectură, agenții de publicitate și companii de efecte vizuale din întreaga lume. Cercetarea și dezvoltarea noastră în ceea ce privește redarea cloud, scanarea materialelor și realitatea virtuală modelează viitorul povestirii creative și al designului digital.

V-Ray vine cu toate instrumentele de iluminat, de umbrire și de redare de care aveți nevoie pentru a crea imagini profesionale, imagini fotoreale și animații. Construit pentru a opera cele mai mari proiecte și cele mai complicate scene.

Petreceți mai puțin timp în așteptare și mai mult timp fiind creativ. Livrați cea mai bună lucrare și nu pierdeți niciodată un termen limită.

V-Ray vă pune în scaunul șoferului. Sunteți în control. Cu caracteristicile versatile ale V-Ray, puteți alege cea mai bună abordare pentru scenă.

Lucrați așa cum doriți - fără întrerupere. Integrarea cu 3ds Max vă asigură fluxul de lucru reîntrerupt.

Artiști independenți și studiouri de top aleg V-Ray în fiecare zi pentru a crea modele de clasă mondială și efecte vizuale.V-Ray for 3ds Max

 


V-Ray for SketchUp


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii