Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software


       Adobe

       Autodesk

       Corel

       Solarwinds

       Faronics

       ABBYY

       Kaspersky

       McAfee

       Microsoft

       Minitab

       NitroPDF

       SolidDocuments

       TeamViewer

       WinRAR

       Maxon

       The Foundry

       WebRoot

       VMware

       Ipswitch

       Trimble

       ChaosGroup

       EaseUS
Hardware


       3Dconnexion

       Wacom
Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Faronics Insight   << înapoi

Pret: 202.90 EUR

Faronics Insight schimbă modul în care este privită tehnologia în sălile de clasă, prin transformarea laboratoarelor de calculatoare obişnuite în medii de învăţare interactive. Insight este cea mai nouă soluţie de gestiune a laboratoarelor de curs, oferind profesorilor abilitatea de a educa, asista, monitoriza şi comunica cu întreaga clasă de la un singur calculator central.

Instructorii evită astfel distragerea elevilor cu jocuri, servicii de mesagerie instant şi navigare pe Internet, atunci când aceştia predau. Cu Faronics Insight, profesorilor le este foarte simplu să monitorizeze ecranul utilizatorilor; orice instructor poate anula sunetul calculatorului, poate închide, deschide şi bloca aplicaţii şi pot monitoriza activitatea pe Internet a utilizatorului.

Calculatoarele au puterea de a îmbunătăţi experienţa în sala de curs atât pentru elevi cât şi pentru profesori, dar beneficiile pot fi uşor de pierdut cu elemente distractive precum jocurile, serviciile de mesagerie instant şi navigarea pe Internet. Deseori, profesorii se confruntă cu elevi care nu sunt atenţi la cursuri, ceea ce face dificilă predarea eficientă în clasă.

Mărirea gradului de control al cadrelor didactice.
Îmbunătăţirea experienţei de învăţare a elevilor.
Tehnologie avansată fără creşterea complexităţii.

Să instruieşti personalul de lucru al unei companii poate fi deseori o sarcină dificilă. Există aşteptări de la angajaţi ca aceştia să înveţe repede ceea ce li se predă şi să adapteze noile cunoştinţe la postul său de muncă. Iar acest lucru presupune ca aceştia să acumuleze informaţii în doar câteva zile, acestea fiind predate în mod normal în câteva săptămâni. Este evident faptul că instructorii au nevoie de o soluţie pentru a-i determina pe cursanţi să reţină cât mai eficient şi mai repede conceptele predate la oră.

Utilizând Faronics Insight, coordonarea cursanţilor devine mult mai simplă, distragerea acestora cu alte activităţi este eliminată. Există o monitorizare continuă din partea profesorului şi totodată există o comunicare eficientă între profesor şi cursant.       

Insight este o soluţie binevenită şi in domeniul bibliotecilor, deoarece astfel se asigură o monitorizare a tuturor activităţilor utilizatorilor din cadrul bibliotecii, prevenind accesarea din partea acestora a unor informaţii interzise.

Pretul este valabil pentru 10 licente achizitionate pentru mediul educational.

  Decărcaţi acum versiunea de evaluare Faronics Insight!

Faronics Insight Descărcaţi broşura Faronics Insight

  
Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii