Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software


       Adobe

       Autodesk

       Corel

       Solarwinds

       Faronics

       ABBYY

       Kaspersky

       McAfee

       Microsoft

       Minitab

       NitroPDF

       SolidDocuments

       TeamViewer

       WinRAR

       Maxon

       The Foundry

       WebRoot

       VMware

       Ipswitch

       Trimble

       ChaosGroup

       EaseUS
Hardware


       3Dconnexion

       Wacom
Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


WhatsUp Gold MSP (Managed Service Providers)   << înapoi

Ca manager de reţea sau de sistem de MSP, sunteţi responsabil pentru menţinerea calităţii şi a disponibilităţii reţelelor clienţilor dumneavoastră, potrivit contractului de servicii. Clienţii dumneavoastră depind de tine pentru ca reţeaua lor să funcţioneze fără probleme şi în mod continuu. În cele mai multe cazuri, clienţii nu dispun de personal intern, care să poată gestiona reţelele şi aplicaţiile complexe de care au nevoie - şi organizaţia dumneavoastră este vitală şi un partener de încredere pentru ei.

Înţelegem că aveţi un număr de puncte de analizat şi de luat în considerare la selectarea unei platforme de management de reţea. Aveţi nevoie de o soluţie care oferă vizibilitate completă, control al reţelei clienţilor dumneavoastră şi aplicaţie pentru infrastructură. Calitatea serviciului pe care sunteţi în măsură să îl furnizaţi depinde total de soluţia pe care o folosiţi şi nu contează doar pentru un client, ci este o soluţie scalabilă pentru toţi. Aveţi nevoie de setul potrivit de instrumente pentru a obţine un nivel ridicat de servicii, iar astfel afacerea dumneavoastră va creşte.

WhatsUp Gold MSP este soluţia potrivită pentru cei care vor să furnizeze reţele, sisteme şi aplicaţii de înaltă calitate clienţilor finali. Are maturitatea, flexibilitatea, automatizarea şi competenţele de raportare cerute pentru a gestiona mai mulţi clienţi simultan, în acelaşi timp menţinând securitatea şi confidenţialitatea datelor. 

  Fişă de descriere WhatsUp Gold MSP

Cerinţe software
    
Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii