Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software


       Adobe

       Autodesk

       Corel

       Solarwinds

       Faronics

       ABBYY

       Kaspersky

       McAfee

       Microsoft

       Minitab

       NitroPDF

       SolidDocuments

       TeamViewer

       WinRAR

       Maxon

       The Foundry

       WebRoot

       VMware

       Ipswitch

       Trimble

       ChaosGroup

       EaseUS
Hardware


       3Dconnexion

       Wacom
Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Ipswitch IMail Server 11   << înapoi

Fiabil, scalabil şi versatil, Ipswitch IMail Server este o alegere accesibilă pentru serviciile de mesagerie pentru întreprinderi mici şi mijlocii. Este compatibil cu cei mai populari clienţi precum Outlook, programul IMail Server este conceput pentru o afacere ce presupune un server de mail, nu şi costuri ori dificultăţi pentru întreţinerea pe termen lung a sistemelor întreprinderii.

Ipswitch IMail Server oferă un set complex de caracteristici ce accentuează întrebuinţările mailului electronic, calendare, contacte, taskuri; suport pentru sincronizare telefonie mobilă şi accesul la internet oriunde. Nu există modalitate mai performantă ori accesibilă pentru a menţine afacerea conectată, pentru a reduce spamurile şi viruşii şi a contribui la o interacţiune cu cele mai exigente cerinţe pentru securitatea mailurilor.

Utilizatorii cumpără IMail Server deoarece acesta îi ajută să economisească atât timp cât şi bani. În economia de azi, managerii caută să găsească căi de reducere a costurilor în concordanţă cu o comunicare eficientă şi fructuoasă între clienţi şi angajaţii companiei.

Când vine vorba despre serviciul de mail al organizaţiei, îţi doreşti un serviciu de mail de clasă business. Acest aspect presupune să dispui de o platformă să se modeleze pe măsură ce afacerea creşte şi să beneficiezi de aspectele funcţionale potrivite pentru ca angajaţii tăi să fie din ce în ce mai productivi.

În prezent, administratorii IT caută o soluţie integrată şi sigură care are toate atuurile să asigure îndeplinirea pe termen lung a cerinţelor organizaţiei. Aspectele adiţionale care îi reflectă performanţa lui Ipswitch IMail Server includ: o updatare în timp real a programelor anti-virus, cele mai bune soluţii de arhivare de pus în practică, un sistem de mesagerie şi soluţii sigure pentru instalarea lui IMail Server pe serverul specific.

  Fişă de descriere Ipswitch IMail Server 11

   
Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii