Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software


       Adobe

       Autodesk

       Corel

       Solarwinds

       Faronics

       ABBYY

       Kaspersky

       McAfee

       Microsoft

       Minitab

       NitroPDF

       SolidDocuments

       TeamViewer

       WinRAR

       Maxon

       The Foundry

       WebRoot

       VMware

       Ipswitch

       Trimble

       ChaosGroup

       EaseUS
Hardware


       3Dconnexion

       Wacom
Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Mcafee Internet Security 2009   << înapoi

Pret: 69.95 USD

McAfee Internet Security face facilă pentru oricine protecţia calculatorului dvs precum şi cea online. Această soluţie "instalează şi uită de griji" vine împreună cu securitatea de web câştigătoare de premii McAfee SiteAdvisor®, astfel încât puteţi cunoaşte nivelul de siguranţă al site-ului web înainte de a-l vizita, înainte de face tranzacţii bancare, cumpărături sau comerţ online. Acest pachet de securitate puternic menţine calculatorul de familie şi pe cel personal în siguranţă faţă de viruşi, aplicaţii spy, hackeri, scammeri online, identifică hoţi şi alţi infractori din spaţiul cyber.

Programul de Securitate pentru Internet McAfee® este acum disponibil împreună cu tehnologia revoluţionară Active Protection (Protecţie Activă), asigurând protecţie imediată împotriva ameninţărrilor dăunătoare îndreptate către calculatorul dvs. O nouă ameninţare poate fi analizată şi blocată în milisecunde, în loc să aşteptaţi ore aplicând tehnicile tradiţionale. Active Protection este cea mai bună tehnologie pentru a vă menţine singuranţa faţă de ameninţările ce apar online.

Cu o performană inegalabilă, Programul de Securitate pentru Internet McAfee® rulează în linişte în spate, fără a încetini calculatorul dvs, lăudându-se cu timpi mai rapizi de pornire, oprire şi scanare.

Produsele de securitate McAfee ce folosesc o tehnologie premiată sunt uşor de instalat şi vin împreună cu o asistentă nelimitatp pentru coresondenţa electronică şi pentru chat. Având actualizări permanente şi automate McAfee se asigură că rulaţi securitatea cea mai actuală pentru a combate ameninţările ce evolueză permanent pe Internet pe durata subscripţiei dvs.

Este necesară o conectare la Internet pentru a instala acest program şi pentru a primi actualizări automate astfel încât securitatea să fie menţinută la zi. Puteţi instala acest produs acasa pe maxim 3 calculatoare.

Programul de Securitate pentru Internet McAfee®, disponibil acum împreună cu tehnologia revoluţionară Active Protection, oferă securitate completă pentru calculatorul dvs şi pentru conectarea online, la performanţă crescută, şi ajută ca dvs şi familia dvs să vă rămâneţi în siguranţă faţă de ameninţările apărute online.

Cerinte sistem:

 

  Detalii despre produs

  

Notă

Cutia conţine 3 licenţe şi un an de update-uri.

 

  
Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii