Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software


       Adobe

       Autodesk

       Corel

       Solarwinds

       Faronics

       ABBYY

       Kaspersky

       McAfee

       Microsoft

       Minitab

       NitroPDF

       SolidDocuments

       TeamViewer

       WinRAR

       Maxon

       The Foundry

       WebRoot

       VMware

       Ipswitch

       Trimble

       ChaosGroup

       EaseUS
Hardware


       3Dconnexion

       Wacom
Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Microsoft   << înapoiRadient Consulting este partenerul dumneavoastră pentru zona de consiliere în vederea licenţierii cu produse Microsoft şi consultantul dumneavoastră pentru soluţiile Microsoft de colaborare şi portaluri. Vă putem ajuta să optimizaţi costurile şi să implementaţi soluţii integrate.

Fondată în 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este cea mai mare companie producătoare de software, servicii și tehnologii Internet pentru calculatoarele personale și pentru mediul de business. Compania oferă o gamă largă de produse și servicii proiectate să ofere oamenilor programe software deosebite - accesibile oricând, de oriunde și pentru orice dispozitiv.

Misiunea Microsoft
Nou în licenţierea desktopului!


Licenţiere individuală

Licenţierea Microsoft este complexă, insă prin consultanţa oferită clieţilor noştri ajungem la soluţia potrivită în funcţie de fiecare companie în parte. Cand vine vorba de o reţea cu până în 5 PC-uri optăm pentru licentiere individuală, iar dacă avem peste 5 PC-uri vorbim despre licenţe de volum.

Licenţe individuale Microsoft


Iată câteva dintre produsele Microsoft comercializate sub formă de cutii:
Microsoft Office Home & Business 2016

 


Microsoft Office Professional 2016
Microsoft Project Standard 2016

 


Windows 8 Professional
Microsoft Windows 7 Home Premium

 


Microsoft Windows 7 Professional
Microsoft Windows 7 Ultimate

 


Licenţiere OEM

Licențele OEM (Original Equipment Manufacturer) sunt asociate produselor Microsoft preinstalate legal pe sistemele nou livrate utilizatorilor. Microsoft recomandă achiziționarea PC-urilor cu sisteme de operare preinstalate.

Cea mai bună metodă şi cea mai eficientă din punct de vedere al costului pentru a obţine un software Windows este preinstalarea pe un PC nou. Cu toate acestea, dacă aflaţi că aţi achiziţionat din neatenţie un software care nu este original, puteţi fi eligibil pentru a utiliza Get Genuine Kit (GGK) pentru Windows Vista Business şi Windows XP Professional şi pentru a intra în legalitate. 


Licenţiere de volum

Licenţele de volum sunt dedicate companiilor care achiziţionează produse Microsoft pentru minimum 5 calculatoare. Licenţierea de volum se împarte în mai multe categorii: Open License, Open Value Subscription, Enterprise Agreement, Select Agreement şi Software Assurance. Radient este certificat Microsoft pentru consultanţă pentru Open License, Open Value Subscription License şi Software Assurance.

  Matrice de comparaţie între programele de volum

Găsiţi în cele ce urmează detalii pentru programele de licenţiere pe care le adresăm. 

Microsoft Software Assurance

Software Assurance reprezintă o opţiune accesibilă prin contractele Microsoft de Licenţiere de Volum, cu ajutorul căreia vă abonaţi la versiunile ulterioare ale unui produs software Microsoft cumpărat.
Software Assurance vă ajută să exploataţi la maximum software-ul de care dispuneţi: aveţi acces la resursele de training şi implementare, puteţi instala oricând ultimele versiuni ale produselor, aveţi avantajul plăţilor eşalonate etc.

  Beneficiile Software Assurance 


Windows Server 2008 R2 Foundation

Tehnologia fiabilă şi dovedită a platformei Windows Server asigură o platformă pentru rularea majorităţii aplicaţiilor micilor afaceri. Este o platformă accesibilă pentru portofoliul de bază al cerinţelor IT, incluzând partajarea de fişiere şi imprimare, accesul de la distanţă şi securitate.

O experienţă Windows, simplă şi familiară determină organizaţiile să se ridice şi să funcţioneze. Windows Server Foundation permite angajaţilor să transfere date între ei în condiţii de maximă securitate, fără a fi nevoie să se apeleze la e-mail sau să se conecteze la Internet. Suplimentar, platforma Windows Server permite un upgrade foarte simplu la ediţiile nou apărute, astfel că soluţia IT se dezvoltă pe parcurs ce afacerea dumneavoastră creşte.

 
Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation

 


Windows SharePoint Services 3.0

Windows SharePoint Services 3.0 constituie o tehnologie versatilă pe care o poate utiliza organizaţii şi unităţi de afaceri de toate mărimile pentru a mări eficienţa aspectelor afacerilor şi a îmbunătăţi productivitatea echipei de lucru. Având la dispoziţie un set de instrumente pentru a ajuta utilizatorii să ţină legătura cu graniţele organizaţionale şi geografice, Windows SharePoint Services oferă acestora acces la informaţiile de care are nevoie.   

Construit pe Microsoft Windows Server 2003, Windows SharePoint Services 3.0 oferă de asemenea o platformă fundament pentru construirea unor aplicaţii web de afaceri, prezentând flexibilitate şi scalabilitate pentru îndeplinirea cu succes a cerinţelor de dezvoltare a afacerii.

      
Microsoft Windows SharePoint Services 3.0

 


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii