Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software


       Adobe

       Autodesk

       Corel

       Solarwinds

       Faronics

       ABBYY

       Kaspersky

       McAfee

       Microsoft

       Minitab

       NitroPDF

       SolidDocuments

       TeamViewer

       WinRAR

       Maxon

       The Foundry

       WebRoot

       VMware

       Ipswitch

       Trimble

       ChaosGroup

       EaseUS
Hardware


       3Dconnexion

       Wacom
Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation   << înapoi

Platforma Windows Server R2 poate creşte o dată cu afacerea dumneavoastră, dovedind capacitatea de a face upgrade la o ediţie mai nouă pe care Windows Server o cere.

De ce Windows Server 2008 R2 Foundation?

Windows Server 2008 R2 Foundation este menit să fie mai eficient decât alternativele tradiţionale:

Windows Server Foundation furnizează o platformă fiabilă şi accesibilă pentru rularea aplicaţiilor dumneavoastră de afaceri şi pentru schimbul de informaţii şi resurse. Bazându-vă pe Windows Server 2008 R2, puteţi rula infrastructura de bază, serviciile de "remote desktop", identificarea soluţiilor de management pentru afacerea dumneavoatră, acum pot fi suportate şi aplicaţiile pentru afaceri (Line-Of-Business), construite datorită capabilităţilor simple şi tehnice pe care Windows Server 2008 R2 Foundation le oferă.

Nu a fost niciodată mai uşor să cumperi Windows Server 2008 R2. Această platformă vine preinstalată cu hardware-ul de server, astfel că vă face să economisiţi timp în procurarea separată a sistemului de operare de hardware-ul de server. Windows Server R2 Foundation este suportată de o reţea variată cu parteneri de încredere Microsoft, astfel că puteţi sta liniştiţi că investiţia dumneavoastră este solidă.

Este timpul să faceţi prima investiţie de server. Asiguraţi-vă că investiţia iniţială de server este calea către rezultate în domeniul IT.

Beneficiile Windows Server 2008 R2 Foundation:
• Construit pe o tehnologie sigură, Windows Server 2008 R2 Foundation furnizează organizaţiei dumneavoastră o platformă accesibilă pentru rularea majorităţilor aplicaţii de afaceri la fel de bine ca şi schimbul de informaţii şi resurse. Cu o interfaţă Windows simplă şi familiară, compatibilitate cu majoritatea componentelor hardware şi un upgrade simplu la versiunile noi ale Windows Server.
• Windows Server 2008 R2 Foundation permite angajaţilor un schimb intern de date ce nu necesită apelarea la e-mail sau accesul la Internet. 

Windows Server R2 Foundation este ideal pentru un prim server şi poate fi folosit să se creeze o reţea cu un singur server. Totodată, poate fi utilizat într-o varietate de căi pentru a-ţi îndeplini cerinţele:
• Infrastructura de bază. Windows Server Foundation este o excelentă opţiune pentru aspecte simple sau multiple de lucru, precum schimbul de fişiere, imprimare, servicii de "remote desktop". El mai poate fi folosit şi pentru servicii de Internet şi ca o platformă de server de Web pentru intranet şi extranet.
• Servicii terminale ("Remote desktop"). Windows Server Foundation este conceput şi pentru accesul la sistem a mai multor utilizatori în acelaşi timp, ca de exemplu utilizând în comun Microsoft Office sau serviciile de "Remote Desktop".

 

 

        
Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii