Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software


       Adobe

       Autodesk

       Corel

       Solarwinds

       Faronics

       ABBYY

       Kaspersky

       McAfee

       Microsoft

       Minitab

       NitroPDF

       SolidDocuments

       TeamViewer

       WinRAR

       Maxon

       The Foundry

       WebRoot

       VMware

       Ipswitch

       Trimble

       ChaosGroup

       EaseUS
Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Software   << înapoi


Radient este specialist în licenţierea produselor software, aşa că nu ezitaţi să solicitaţi consultanţă înainte de a comanda. Fiecare produs în parte beneficiază de o schemă proprie de achiziţie şi licenţiere, astfel încât o ofertă construită exact pentru nevoile dumneavoastră înseamnă în final economie de bani şi timp, precum şi soluţii de upgrade avantajoase în viitor.

Mai jos sunt enumerate câteva dintre cele mai cunoscute distribuţii software. Pentru o listă detaliată, vă rugăm să ne contactaţi. De asemenea, există posibilitatea de a importa produse software comandate la cerere, în cazul în care nu regăsiţi programul dorit în oferta noastră de produse.

Produsele software comercializate de Radient în România:
Adobe este lider mondial în domeniile marketingului digital și soluțiilor media digitale. Instrumentele și serviciile oferite permit utilizatorilor să creeze conținut digital inovator, să îl implementeze pe mai multe suporturi și dispozitive, să îl măsoare și să îl optimizeze în timp și să obțină un succes mai mare în activitatea acestora.

Detalii...


 În calitate de Value Added Reseller, Radient Consulting vă oferă consultanţă şi servicii de specialitate pentru alegerea celei mai potrivite soluţii de proiectare Autodesk. Vă putem ajuta la fiecare etapă: de la proiectare bi-dimensională până la  pasul spre proiectare 3D, Radient vă poate eficientiza modul de lucru.

Detalii...

Corel este una dintre companiile mondiale de top în ceea ce priveşte industria de software, cu utilizatori activi în peste 75 de ţări. Portofoliul Corel include urmatoarele produse de top: CorelDraw Graphics Suite, Corel Paint Shop Pro, CorelCAD, Corel PainterTM, VideoStudio, WinDVD, Corel WordPerfect Office şi WinZip.

Detalii...


 DameWare este leaderul incontestabil în administrarea de tip "remote control" şi oferă multe caracteristici puternice, la o fracţiune din preţul standard al concurenţei. Mulţi reprezentanţi ai industriei îl consideră ca fiind "cuţitul elveţian de armată" al instrumentelor de administrare de la distanţă.

Detalii...

Faronics oferă software-ul care vă ajută să gestionaţi, să simplificaţi şi să vă asiguraţi calculatoarele din companie. Produsele Faronics asigură o utilizare sigură şi fără incidente. Acestea sunt dedicate instituţiilor educaţionale, instituţiilor pentru îngrijire medicală, organizaţiilor guvernamentale etc.

Detalii...


 Compania a fost fondată în 1989 sub numele BIT Software. Primul lor produs este ABBYY Lingvo, dicţionar electronic, rus - englez. In 1993 apare ABBYY FineReader, iar în 1997 compania se extinde in toată lumea sub numele ABBYY.   

Detalii...

Kaspersky dezvoltă şi produce soluţii de securitate a informaţiilor care îi protejează pe clienţi, utilizatori casnici sau mari companii, împotriva ameninţărilor IT şi permit gestionarea riscurilor.

Detalii...


 Un nume de încredere în securitatea online, McAfee îţi pune la dispoziţie o gamă de produse de întreţinere şi protecţie pentru PC printre care amintim soluţii anti-virus, anti-hacker, anti-spam, anti-loss şi multe altele.

Detalii...

Radient Consulting este partenerul dumneavoastră pentru zona de consiliere în vederea licenţierii cu produse Microsoft şi consultantul dumneavoastră pentru soluţiile Microsoft de colaborare şi portaluri. Vă putem ajuta să optimizaţi costurile şi să implementaţi soluţii integrate.

Detalii...


 Minitab reprezintă liderul incontestabil în aria programelor statistice educaţionale, fiind prevăzut cu opţiuni care sintetizează conceptele şi simplifică gradul de învăţare. Minitab este specializat pe variate funcţii de calitate, acest avantaj fiind motivul pentru care este utilizat în numeroase industrii.

Detalii...

Nitro PDF® vă oferă setul complet de instrumente pentru a converti cu încredere documentele PDF. Puteți semna digital orice document PDF. Puteți extrage corect tabelele pentru a fi editate in Excel și recunoașterea OCR inclusă vă transformă în document editabil orice fișier PDF, chiar dacă versiunea originală era o imagine!

Detalii...


 Conversia de documente este extrem de necesară, mai ales când se poate face în ambele sensuri. Cele mai importante produse sunt: Converter PDF, PDF Creator, PDF Tools, Converter DWG. Solid Documents dezvoltă produse şi servicii în special pentru zona de comunicare cu clienţii/furnizorii.

Detalii...

TeamViewer este cea mai utilizată aplicaţie de tip "remote control". TeamViewer oferă posibilitatea de partajare a ecranului şi de transfer de fişiere.  Cu TeamViewer vă puteţi conecta la orice PC sau server din lume în câteva secunde. Puteţi controla de la distanţă PC-ul partenerului dumneavoastră ca şi cum aţi sta în faţa lui.

Detalii...


 WinRAR vă poate salva datele, micşora dimensiunea ataşamentelor mailurilor, dezarhiva fişiere în format RAR, ZIP şi alte tipuri şi totodata crea arhive in formatele RAR şi ZIP.

Detalii...

Compania a fost fondată în 1986 de către directorii generali actuali Harald Egel, Harald Schneider și Uwe Baertels. La începutul anului 2000, Nemetschek AG, furnizor de software pentru arhitectură și construcții, a achizitionat o cota de 70% din MAXON. 30% din acțiuni rămânând în proprietatea fondatorilor companiei. Devenind parte a grupului Nemetschek (ale cărui produse includ marci CAD, cum ar fi Allplan, ArchiCAD și Vectorworks) a permis MAXON să crească dramatic vânzările pe piețele de arhitectura si vizualizare.

Detalii...


 Orice ai crea, un viitor film, o reclamă TV, un joc indie sau designul unui produs, clienții tăi se așteaptă la mai mult din partea ta decât înainte: calitate înaltă, mai mult realism, complexitate.

Detalii...

Webroot este un furnizor de soluţii de securitate la nivel înalt pentru orice tip de consumatori, întreprinderi mici sau mari din toată lumea. Alegeţi siguranţa oferită de Webroot!

Detalii...


 VMware este o firmă americană dezvoltatoare de software de virtualizare. VMware înseamnă virtualizare: de la produse pentru virtualizarea sistemelor desktop, până la platforme complexe care coordonează funcţionarea optimă a infrastructurii IT şi a Datacenter-urilor unor mari întreprinderi.

Detalii...

Ipswitch dezvoltă şi comercializează produse software şi servicii pentru afaceri din întreaga lume. Misiunea profesională Ipswitch este de a dezvolta un software IT inovator.

Detalii...


 Cu toate ca este cel mai bine cunoscut pentru tehnologia GPS, Trimble integreaza o gama larga de tehnologii de pozitionare, inclusiv prin GPS, cu laser, optice si tehnologii inertiale cu aplicatii software, de comunicatii fara fir si servicii pentru a oferi solutii comerciale complete. Solutiile sale integrate permit clientilor sa colecteze, sa gestioneze si sa analizeze informatii complexe mai rapid și mai ușor, ceea ce ii face mai productivi, mai eficienti si profitabili.

Detalii...

Grupul Chaos este lider mondial în domeniul graficii pe calculator. Cream tehnologia care îi ajută pe artiști și designeri să creeze imagini și animații fotoreale pentru design, televiziune și filme.

Detalii...


 EaseUS este companie internaționala de software inființată în anul 2004, specializată în backup de date, recuperarea datelor și administrarea discurilor. 


  

Produsele enumerate mai sus sunt doar cele mai cunoscute. Radient distribuie în România - constant sau la cerere - software de la peste 50 de mari producători internaţionali, unele dintre produse fiind dedicate zonelor SMB sau Enterprise. Pentru detalii şi consultanţă cu privire la construirea unei soluţii optime cost-tehnologie, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Toate produsele software comercializate sunt însoţite de servicii certificate de implementare şi configurare. În plus, auditarea sistemelor existente, inventarierea licenţelor şi dezvoltarea de soluţii integrate sunt ariile noastre de expertiză.

Produsele sunt cele mai bune. Preţurile sunt cele mai bune. Prin Radient.

Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii