Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Radient Consulting - Microsoft Gold Partner cu două specializări   << înapoi

În toate ţările în care îşi desfăşoară activitatea, Microsoft se bazează pe o reţea extinsă de parteneri pentru a răspunde cu profesionalism exigenţelor clienţilor săi. Modelul de business "totul prin parteneri" şi-a dovedit eficienţa în timp întrucât permite clienţilor să aibă mereu cel mai potrivit interlocutor pentru nevoile lor.

Pentru a se asigura că aceşti parteneri sunt bine pregătiţi, Microsoft pune la dispoziţia acestora un program de parteneriat, denumit Microsoft Partner Program (MSPP). Acesta dă acces partenerilor la un set consistent de resurse astfel încât aceştia să fie mereu pregătiţi să ofere cele mai bune soluţii clienţilor lor.

În funcţie de certificările şi competenţele obţinute, partenerii certificaţi Microsoft se clasifică în Microsoft Certified Partner şi Microsoft Gold Certified Partner. Acest statut este dobândit în urma susţinerii unor examene precum şi în urma unor implementări de success la clienţi.

Competențe și specializări acumulate de Radient Consulting:
- Information Worker Solutions. Enterprise Content Management and Forms
- Licensing Solutions. License Delivery
- Small Business Specialist.

În calitate de partener Microsoft specializat pe Licensing Solutions - License Delivery, soluţiile oferite de Radient Consulting vizează licenţierea de specialitate pentru orice tip de organizaţie, de orice nivel, pornind de la SMB şi SOHO şi ajungând mediile Medium şi Enterprise. Această certificare atestă faptul ca Radient este partenerul potrivit pentru achiziţiile de software Microsoft, fie că este vorba de licenţieri OEM, Open, OVS sau de alt tip.

De asemenea, specializarea de tip Information Worker Solutions vă asigură că fluxul de informaţii din compania dumneavoastră poate fi structurat şi dirijat prin intermediul soluţiilor Microsoft implementate de Radient Consulting. Unul dintre binecunoscutele exemple este platforma Microsoft Sharepoint, o soluţie profesională de gestiune şi organizare a documentelor în orice companie.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii