Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


3DConnexion compatibil cu orice aplicaţie   << înapoi

Recunoscut în aplicaţiile 3D, acum util oriunde

Până acum doar utilizatorii de aplicaţii specializate 3D puteau beneficia de navigarea intuitivă cu şase grade de libertate oferită de un mouse 3D. Acum, interfaţa 3DxWare 10 permite mai multe funcţii. Înclinaţi capul controlerului pentru a parcurge o pagină Web, răsuciţi pentru a regla volumul în iTunes sau utilizaţi toate cele şase axe pentru a pilota un elicopter în jocul preferat. Aplicaţiile în care este folosit acest mouse depind doar de preferinţele utilizatorului.

"Platforma 3DxWare 10 reprezintă o nouă era pentru 3Dconnexion ", declară Dieter Neujahr, preşedinte 3Dconnexion. "Clienţii ne-au spus că vor să utilizeze mouse-ul 3D în toate aplicaţiile de zi cu zi. Această nouă tehnologie va asigura utilizarea produselor noastre în mai multe domenii, în cele din urmă permiţându-ne să extindem utilizarea mouse-ului 3Dconnexion pentru oricine foloseşte un calculator."

Nu doar un mouse

3Dconnexion

3DxWare 10 oferă posibilităţi nelimitate de încorporare a mouse-ului 3D în aplicaţiile uzuale, inclusiv:

Documente şi browsere: Mouse-ul 3D este o alternativă competitivă a mouse-ului tradiţional cu scroll pentru parcurgerea documentelor, foilor de calcul şi paginilor Web. Înclinaţi uşor capul mouse-ului 3D pentru a parcurge pagina sau răsuciţi pentu a da zoom.

Jocuri: Majoritatea jocurilor pe calculator, pentru controlul personajelor, se bazează pe o combinaţie între mouse-ul tradiţional şi tastatură, dar cu 3DxWare 10 un mouse 3D poate fi utilizat în jocuri precum The Sims 3. De asemenea poate fi utilizat cu succes în locul unui joystick sau gamepad pentru jocuri precum Microsoft Flight Simulator, Wings of Prey sau Need for Speed.

Media player: Controlul volumului, selectarea melodiei sau poziţionarea pe o melodie anume se realizează de obicei cu mouse-ul sau prin scurtături din tastatură. Cu un mouse 3D puteţi regla volumul prin răsucirea capului, derula înainte/înapoi prin înclinarea capului sau parcurge lista prin înclinarea capului înainte/înapoi. Dacă utilizatorul preferă alte funcţii poate personaliza mouse-ul oricum doreşte.

Colaborare 3D: 3DxWare 10 oferă o funcţie nouă pentru utilizatorii profesionişti. Acum aceştia pot folosi mai multe mouse-uri pe aceeaşi staţie de lucru. Această inovaţie oferă o mai bună analiză a modelelor în cadrul grupurilor de revizuire a proiectelor sau a prezentărilor la client.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii