Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


X Prize pentru Inteligență Artificială cu premiu de 5 mil. de dolari   << înapoi

Fundația X Prize și IBM au lansat oficial o competiție globală ce va oferi un premiu de 5 milioane de dolari celui care va aduce cea mai importantă inovație în domeniul inteligenței artificiale. Consursul intitulat „IBM Watson A.I. XPRIZE: A Cognitive Computing Competition" a fost demarat în dimineața aceasta la TED2016.

Competiția invită echipe din toată lumea la un brainstorming global privind inteligența artificială și modul în care aceasta ar putea ajuta la rezolvarea celor mai importante probleme ale lumii.

„X Prize crede că inteligența artificială este cea mai bună unealtă din trusa noastră pentru a înfrunta cele mai mari provocări și probleme ale lumii", a declarat Stephanie Wander, asociat și designer al X Prize.

Care vor fi problemele înfruntate de dezvoltatori? Acest aspect diferențiază ediția X Prize dedicată inteligenței artificiale. Participanții decid totul, fac design-ul în funcție de o provocare la alegerea lor. Singura condiție e ca totul să rămână între granițele colaborarii AI-Oameni.

Deși câștigătorii nu vor fi anuntați înainte de anul 2020, participanții vor fi premiați anual pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite. În timp ce obiectivul final este inovarea inteligenței artificiale, Wander speră de asemenea că va contrazice distopia prezisă de alții.

[sursa]


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii