Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Imprimantă 3D pentru copii   << înapoi

Producătorul de jucării Mattel a făcut o mișcare superbă și a anunțat la New York Toy Fair că va lansa o imprimantă 3D pentru copiii care doresc să-și fabrice singuri jucăriile. Dincolo de mișcarea de marketing pe care o aplăudam, există tehnologia care ne entuziasmează de fiecare dată. Imprimanta se conectează la un software extrem de ușor de folosit, realizat în colaborare cu Autodesk, ce le permite copiilor să creeze jucării pe iPad, telefon sau computer înainte de printare.

ThingMaker va fi disponibil la prețul de 300 de dolari și, deși nu este prima și nici cea mai performantă imprimantă 3D de pe piață, este, totuși, prima care aduce tehnologia într-o formă atât de prietenoasă.

În acest moment, imprimantele 3D vin însoțite de software complicat care necesita zile de învățare. Chiar și după ce ai crede că îl stăpânești, interfața rămâne una complicată. Această aplicație îți oferă mai multe template-uri pe care să le poți modifica, dar și posibilitatea de a crea de la zero după ce ai exersat îndeajuns de mult.

După ce design-ul a fost terminat, ThingMaker exportă totul într-un fișier cu extensie .stl ce poate fi apoi printat cu imprimanta lor sau oricare alta. ThingMaker poate crea oameni, dinozauri, schelete, bijuterii și cam orice-și imaginează copiii. Pentru că sunt extrem de curioși, aceștia pot urmări întreg procesul imprimării printr-o ușiță complet transparentă.

[sursa]


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii