Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Proteză construită cu ajutorul Autodesk   << înapoi

Genta Kondo a fost întotdeauna fascinat de mână. Încă din copilărie, când juca baschet, a fost fermecat de modul subtil în care degetele, palma și încheietura se mișcau pentru a pasa și arunca mingea, dar după ce a studiat protezele pentru mâini în anii facultății, a pus deoparte studiile pentru a se angaja la Sony în Tokyo ca să lucreze în robotică.

Abia când a început să activeze în printarea 3D a prototipurilor a înțeles că cea mai nouă pasiune se poate transforma în ceva mai mult. Inspirat de modelele realizate de prietenul său, mecanic la Panasonic, printate 3D, Kondo a avut o idee. A dorit să creeze o proteză myoelectrica printată 3D, alimentată de o baterie și comandată de semnale electrice generate de mușchi. Cei doi l-au invitat pe Tetsuya Konishi, designer industrial tot la Panasonic, pentru a lucra cu ei.

În acest mod, trioul a realizat prototipul primei proteze în timpul liber printr-o colaborare la distanță. Acesta a câștigat recunoașterea internațională la James Dyson Awards și a stârnit interesul și susținerea lui Akira Morikawa, care tocmai ce-și pierduse brațul într-un accident. Entuziasmul și rolul activ jucat în dezvoltarea produsului i-a încurajat pe cei trei să demisioneze pentru a pune pe picioare un startup la mijlocul anului 2014.

Viziunea lor este aceea ca fiecare dintre noi să fie capabil să găsească metode de a rezolva problemele pe care le întâmpină într-un mod creativ mai ales cu o infrastructură care deja există și care include imprimante 3D și produse Autodesk de proiectare.

Radient este Silver Partner Autodesk. Ne puteți contacta pentru a afla mai multe informații.

[sursa]


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii