Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Colaborare Óntre Autodesk, 3D Robotics și Sony   << înapoi

Colaborarea va exista în ideea colectării și procesării datelor pe o singură platformă „drone to cloud solution" intitulată Site Scan. Drona 3DR va colecta datele și va captura imagini utilizând tehnologia Sony ce vor fi urcate apoi în cloud-ul 3DR și procesate prin intermediul ReCap de la Autodesk. Datele rezultate ar putea fi apoi folosite de Autodesk într-o varietate de produse.

3DR a declarat că Site Scan, care este manageruit în totalitate de pe o tabletă Sony, targetează domeniilor precum construcțiile, telecomunicațiile, cartografierea, industriile energetice și domeniile derivate.

Tehnologia capturilor transformă rapid modul în care colectăm informațiile și luăm decizii pe teren. Dronele capătă o importanță din ce în ce mai mare în domeniul construcțiilor, în cel al supravegherii dar și în cel imobiliar, fapt ce a impulsionat Federal Aviation Administration să lanseze o campanie online de înmatriculare a dronelor începând cu această primăvară.

Acest parteneriat nu este primul demarat de Autodesk în domeniul dronelor. Compania a investit într-un startup anul trecut, Skycatch, cu planuri de a colecta date procesate apoi de ReCap.

[sursa]


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii