Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Internet accesibil americanilor cu venituri mici   << înapoi

US Federal Communications Commission (FCC) a dezvăluit un plan de a face Internetul accesibil americanilor cu venituri mici. După ce candidatul la președinție, Bernie Sanders, a făcut referire la internetul de mare viteza din România, ideea FCC-ului nu ne surprinde.

În schimbul unui abonament de 9.25 dolari, americanul cu venituri mici poate avea acces la internet broadband sau fix pe lângă servicii de voce. Ideea reprezintă un update adus programului de asistență financiară Lifeline.

„Lifeline a fost lansat în 1985 pentru a-i ajuta pe americanii cu venituri mici să aibă acces la comunicații vitale, iar programul le-a permis milioanelor de cetățeni accesul la servicii de telefonie, dar pe măsură ce economia și viețile noastre se mută în online, iar americanii rămân în offline, nu are rost ca Lifeline să fie în continuare axat pe servicii de voce din secolul trecut.", a declarat Tom Wheeler, președinte FCC.

Lifeline a primit un update în 2005 pentru a include telefonia mobilă. Propunerea actuală, care se referă la accesul la internet, vine pentru a rezolva o problemă majoră - 64 milioane de oameni nu au acces la internet din cauza prețului.

Providerii de broadband trebuie să ofere o conexiune minimă de 10 Mbps (download) și de 1 Mbps (upload) aflată în concordanță cu ceea ce primesc majoritatea consumatorilor.

Romania are o viteză cu mult mai mare, evident.

[sursa]


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii