Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Nu aruncați săculeții cu silice   << înapoi

Cu toții am achiziționat echipamente electronice și am aruncat apoi acei săculeți ce conțineau niște granule de „ceva". Se pare că aceștia sunt extrem de folositori în economisirea timpului, energiei și banilor.

Săculeții conțin silice, dioxid de siliciu capabil să atragă umezeala din jur. În ciuda avertismentelor scrise pe săculeți, nu sunt toxici și nici otrăvitori. Singurul pericol pe care-l prezintă este acela al înecării în cazul ingerării.

1.Salvați telefonul ud

Daca ați scăpat smartphone-ul în WC, lăsați-l într-un borcan plin cu asemenea săculeți peste noapte.

2.Dezaburiți parbrizul

Nu mai pierdeți timpul cu dezaburirea geamului dimineața în parcare. În schimb, puteți plasa câțiva săculeți pe bordul mașinii, iar aceștia îl vor menține uscat indiferent de vreme.

3.Extindeți durabilitatea aparatelor de bărbierit

Umezeala deteriorează lamele de ras, iar baia este un loc umed prin definiție. Business Insider recomandă depozitarea acestora într-un recipient cu săculeți cu silice pentru a le menține ascuțite mai mult timp.

4.Păstrați prospețimea genții sport

Puteți evita dezvoltarea bacteriilor sau a mucegaiului în geanta plină de transpirație prin adăugarea unor săculeți. Se vor ocupa și de miros.

5.Protejați fotografiile vechi

Mulți dintre noi au depozitat fotografiile vechi undeva în podul casei sau în beciul acesteia, locuri care le pot afecta integritatea. Țineți-le într-o cutie în care să adăugați și niște săculeți cu silice.

Pentru detalii, puteți viziona video-ul acesta.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii