Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Autodesk Product Support Specialization   << înapoi

București, 22 Noiembrie, 2012 - Conform strategiei de parteneriat pe termen lung cu Autodesk Corporation, Radient Consulting anunță obținerea certificării de Autodesk Product Support Specialization pentru România.

Radient a dovedit că, prin cunoașterea în detaliu a produselor Autodesk și consultanța oferită partenerilor săi, poate genera proiecte prin care se determină un progres real de performanță, de la sisteme Data Management și SharePoint pâna la proiecte gestionate centralizat și procese de tip Digital Prototyping. Având capacitatea de evaluare exactă a proiectelor și soluțiilor necesare, Radient a satisfăcut așteptările unor parteneri profesioniști din domenii precum industria petrolieră sau inginerie mecanică. Stragegiile de suport utilizate, au avut rolul de a consolida soluțiile propuse clienților, noile competențe profesionale fiind astfel concretizate prin specializarea de tip Autodesk Product Support.

Radient Consulting a reușit astfel să atingă nivelul optim de competență în ceea ce constau serviciile și standardele Autodesk Produc Support. Aprecierea din partea Autodesk, reprezintă pentru compania Radient un pas înainte în derularea parteneriatului de promovare a soluțiilor profesionale de proiectare pe piața din România, solid structurat înca din 2004, an ce marchează începutul colaborărilor Radient.

 


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii