Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Lansare AutoCAD & AutoCAD LT 2017   << înapoi

Autodesk a anunțat lansarea noii versiuni AutoCAD 2017. De la prima lansare, în anul 1982, AutoCAD a fost unul dintre cele mai frecvent utilizate produse CAD, venind în întâmpinarea nevoilor inginerilor, designerilor civili și arhitecților. În cea mai recentă versiune a sa, AutoCAD 2017 a abordat numeroase doleanțe funcționale ale utilizatorilor și a introdus numeroase caracteristici care să îmbunătățească modul de lucru, de la fluxul de sarcini până la procesarea grafică.

Prima și cea mai importanță funcționalitate adăugată la AutoCAD 2017 este capacitatea îmbunătățită de a gestiona documente PDF. Folosind noua caracteristică a versiunii 2017, "Import PDF", utilizatorii vor putea importa elemente de geometrie, text TrueType și imagini raster, dintr-un PDF direct în AutoCAD, sub forma obiectelor editabile. În trecut, această metodă de import PDF se realiza dificil și implica muncă suplimentară, care putea fi costisitoare. Acum, utilizatorii pot importa cu mai mare fidelitate date din documente PDF, eliminând nevoia de a redesena elementele geometrice.

Enhanced PDF importation in AutoCAD 2017

Pe partea de modelare, AutoCAD 2017 aduce numeroase îmbunătățiri liniilor de axă. Acum, mulțumită unei noi caracteristici denumită "smart centerlines", de fiecare data când un utilizator mută obiecte asociate, se vor muta automat și toate axele conectate. Astfel, trasarea acestora devine mult mai puțin solicitantă.

În ceea ce privește partea de backend, care susține AutoCAD 2017, inginerii Autodesk au făcut numeroase îmbunătățiri. Cea mai notabilă este aceea că versiunea 2017 vine la pachet cu aplicația Autodesk Desktop App destinată gestionării update-urilor de software. Cu ajutorul acestei aplicații companion, utilizatorii vor putea primi cele mai recente patch-uri de securitate pentru versiunile anterioare de AutoCAD și orice update-uri viitoare, fără a fi nevoiți să își întrerupă lucrul.

În afara aplicației pentru desktop, Autodesk s-a concentrat și pe îmbunătățirea stabilității graficii 3D și pe eficientizarea performanțelor instrumentelor de grafică 2D.

Pentru mai multe detalii despre noile opțiuni ale AutoCAD 2017, contactați-ne cu încredere.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii