Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Prețurile Autodesk Subscription vor fi modificate īn curānd!   << înapoi

Vă expiră abonamentul Autodesk Subscription?

Abonamentul Autodesk Subscription reprezintă cea mai eficientă și rentabilă modalitate de a vă susține investiția în soluțiile software Autodesk. Menține-ți aceste avantaje! Reînnoiți-vă chiar acum abonamentul Autodesk Subscription și beneficiați de prețurile actuale. Din 28 martie 2013, prețurile se vor modifica.

Intrebări și răspunsuri

De ce se modifică prețurile pentru Autodesk Subscription?

Beneficiile abonamentului Autodesk Subscription sunt în continuă dezvoltare. În plus față de avantajele sale principale, precum accesul la noile versiuni de software, drepturile flexibile de licențiere și suportul tehnic, Autodesk a adăugat o gamă largă de capabilități puternice de cloud computing. În timp ce prețurile Autodesk Subscription au rămas practic neschimbate timp de mai mulți ani, Autodesk a realizat investiții importante pentru expansiunea continuă a beneficiilor pe care le oferă abonamentul. În vederea alinierii la valoarea crescută și stabilirii unui raport coerent între prețurile abonamentului și produsele din portofoliul Autodesk, au fost introduse modificări de preț.

Cum se modifică prețurile pentru Autodesk Subscription?

În 2012, prețurile pentru majoritatea produselor Autodesk au fost ajustate la nivel mondial. Pentru cele mai multe produse, aceasta a dus la o creștere modestă a prețurilor de abonament, în timp ce pentru unele produse, prețurile Autodesk Subscription au scăzut ușor. La acel moment, majorarea prețurilor a fost aplicată abonamentelor noi, iar prețurile pentru reînnoire au scăzut. Costul de reînnoire pentru abonamentul existent va crește în limita alinierii cu modificările de preț pentru abonamentele noi realizate anul trecut.

Când va avea loc modificarea prețurilor pentru reînnoirea Autodesk Subscription?

Modificarea prețurilor pentru reînnoirea abonamentului Autodesk Subscription va avea loc în data de 28 martie 2013.

Aceasta modificare afecteaza preturile de reinnoire Autodesk Subscription pentru toate produsele?

Modificarea prețurilor de reînnoire a abonamentului se va aplica majorității produselor și poate varia în funcție de regiune.

Pe cine trebuie să contactez dacă am întrebări în legătură cu modificarea prețurilor?

Pentru mai multe informații, contactați-ne chiar acum.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii