Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


50% dintre cei care găsesc o memorie USB o folosesc   << înapoi

În era smartphone-urilor și conectivității mobile la internet, memoriile USB nu mai sunt atât de utile ca până acum, dar rămân o metodă comodă de a transporta fișiere personale. Datorită, sau din cauza, acestui lucru, atunci când sunt găsite sunt și folosite în proporție de 50%. Ar trebui să le luați? Este în regula să verificați ce se afla pe ele? Un studiu a demonstrat ca jumătate dintre cei care găsesc memorii USB le verifica și folosesc apoi.

O echipă de la Universitatea Urbana-Champaign din Illinois a aruncat pe jos 297 de memorii în preajma unității de învățământ, în parcări, săli de clasa, biblioteci și cantină. Au descoperit că aproape jumătate dintre ele au fost folosite în computere și aproape toate, 98%, au fost ridicate.

Pentru a urmări ce fac oamenii cu memoriile USB, cercetătorii au pus documente HTML pe ele denumindu-le ca și cum ar fi documente, informații din matematică și fotografii din vacanța de iarnă. Când cineva descoperea fișierele și încerca să le deschidă pe un computer legat la internet, cercetătorii erau notificați.

Uimitor, în ciuda riscului de securitate, care există în cazul deschiderii unor documente necunoscute, acestea au fost deschise în proporție de 45%. Șansele ca acestea să fi fost mai multe există pentru că sigur au fost verificate memorii și în computere lipsite de conexiune la internet.

[sursa]


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii