Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Clădire de birouri cu eficiență de 99.94%   << înapoi

Vă prezentăm sediul Radient... Pe care ni-l imaginăm. Cât de prietenos este biroul tău cu mediul? Indiferent cât de eficient ești cu reciclarea, sigur nu te apropii de reprezentanța Greenlen Counterflow din Olanda, care a fost premiată pentru o eficiență de 99.94% conform standardului BREEAM. Este cea mai înaltă clasificare obținută de o clădire de birouri.

De ce este specială? Panouri de cherestea și energie solară plus o calitate a aerului impecabilă pentru angajați. Există pereți „vii" în interiorul clădirii populați de plante naturale și flori pentru a spori compatibilitatea cu mediul înconjurător.

Schema BREEAM este concepută cu scopul de a recunoaște și susține design-ul și construcția sustenabile și a evaluat peste 250.000 de clădiri, de când a fost introdusă în 1990. Pe scurt, BREEAM a fost creată pentru o mai bună conștientizare a impactului pe care-l au clădirile asupra mediului și asupra modului în care proiectarea poate îmbunătăți împletirea tehnologiei cu natura.

Sa ne întoarcem la Greenlen Counterflow, care generează cu 50% mai multă energie decât consuma, surplusul fiind direcționat către fabrica deținută de companie pentru tăierea cu laser a oțelului inoxidabil și reîncărcarea motostivuitoarelor electrice. Cele mai multe materiale sunt reciclate fără reziduuri.

Cincizeci de persoane lucrează în această clădire, iar lumina naturală, plantele care asigură calitatea aerului, totul contribuie la un mediu de lucru excepțional.

[sursa]


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii