Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Autodesk: End Of Sales   << înapoi

Nu ratați șansa de a achiziționa licențe perpetue Autodesk Design and Creation Suites. După 31 iulie 2016, licențele perpetue noi pentru pachetele Autodesk Design and Creation Suites nu vor mai fi disponibile pentru cumpărare. Puteți continua să vă utilizați licențele perpetue pe care le dețineți deja, iar dacă atașați acestora un plan de mentenanță, veți primi automat ultima versiune de produs disponibilă.

Nu așteptați - evaluați-vă necesarul de licențe chiar astăzi

încă mai este timp pentru a vă determina nevoile și pentru a vă achiziționa licențele perpetue necesare. Nu uitați să atșați acestora planuri de mentenanță pentru a va asigura accesul continuu la beneficiile oferite de acest abonament, printre care se numără și update-urile software, suportul tehnic și drepturile flexibile de utilizare a licențelor.

Radient Consulting SRL este Partener Autorizat Autodesk în Romania. Oferim consultanță, cursuri și suport. Mulțumită colaborării strânse cu Autodesk, vă putem pune la dispoziție cele mai performante soluții, potrivite nevoilor dvs. de lucru.

 


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii