Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Nokia și Withings: Connecting People cu Better Health   << înapoi

Peste ani, mulți utilizatori s-au îndrăgostit de Nokia. Fiecare dintre noi a deținut la un moment dat un terminal Nokia, recunoscute pentru anduranța lor.

Compania a început un nou capitol focalizat pe sănătate prin tehnologie. Misiunea este aceea de a duce o viață mult mai fericită și ușoară, sănătoasă prin intermediul produselor frumos desenate și realizate de către Nokia.

Pentru a atinge acest deziderat, Nokia înglobează Withings, un lider digital în lumea produselor destinate îmbunătățirii stării de sănătate. Withings se combină perfect cu moștenirea Nokia în domeniul mobilității și conectivității.

Produsele Withings ajută deja oamenii în toate aspectele sănătății lor și a unei vieți echilibrate. Acestea vin în întâmpinarea utilizatorilor prin măsurarea modului în care stilul de viață le afectează starea de bine, modul în care dorm, câte calorii ard, câți pași fac, impactul activității zilnice asupra temperaturii corpului, greutății, presiunii sângelui și asupra inimii, totul cu un design superb pe care îți dorești să-l porți peste tot, acasă, la serviciu sau chiar la un spectacol de teatru.

[sursa]

 


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii