Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Vntana Hollagram aduce realitatea augmentată Ón Marketing   << înapoi

Să zicem că ați construit singurul sistem de holograme din lume. Ce ați dori să faceți mai departe? Dacă sunteți compania Vntana, ați lega sistemul la social media și i-ați da capacitatea de a colecta date, creând Hollagram, primul instrument de marketing de acest tip.

Sistemul este compus din senzori Kinect v2, un computer performant, un ecran holografic și, desigur, un software inovator. Întregul setup este compact și simplu de utilizat în spații mici.

Utilizatorul se plasează în fața Hollagram-ului, iar imaginea sa este capturată de senzorii Kinect. Imaginea este decupată de fundal prin intermediul software-ului proprietar, nemaifiind nevoie de un ecran verde de chroma. Este apoi procesată în timp real prin motorul de randare al Vntana și, ca prin magie, apare sub forma unei holograme în fața utilizatorului.

Datorită tehnologiei Kinect for Windows, userul poate controla prin gesturi alte obiecte holografice din jurul său. Vrei sa învârți logo-ul companiei? Nu trebuie decât să îl „atingi". Aici intervine componenta de marketing. Utilizatorul este încântat de tehnologia holografică și își dorește o amintire a experienței, pe care o va primi în email într-un mod brand-uit. Componenta de social media colectează datele în mod pasiv, iar aici includem adrese de mail, număr de like-uri, construind o bază de date cu potențiali clienți. Microsoft Azure se află în spatele acestui aspect al sistemului Hollagram.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii