Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Radient devine Autodesk Authorised Reseller   << înapoi

Radient Consulting înseamnă calitate, experienţă şi parteneri puternici.


Bucureşti, 20 august 2004 - Radient Consulting anunţă parteneriatul cu distribuitorul autorizat al produselor Autodesk în România, A&C International SA. Astfel, Radient devine Autodesk Authorised Reseller (AutoCAD şi MCAD) pentru piaţa naţională.

Acesta este doar primul pas dintre cei gândiţi iniţial de echipa Radient Consulting la începerea activităţii. Cu o cifră de afaceri pentru primele 60 de zile de peste 50.000 Euro şi peste 40 de clienţi dintre care trei cu o pondere semnificativă în partea de consultanţă IT şi de securitate a datelor, Radient dezvoltă constant parteneriate pentru liniile sale de activitate. Suntem dovada că se poate.

Viziunea Radient este simplă şi la obiect: o abordare proprie, personalizată şi completă pentru fiecare potenţial client. Valoarea şi calitatea sunt obţinute din combinarea celor trei domenii de bază care constituie specialitatea Radient: IT, Marketing şi Vânzări. Corelate într-un singur concept, unic în România, aceste trei axe pot integra strategia de ansamblu din cadrul oricărei organizaţii moderne.

Statutul de AAR (Autodesk Authorised Reseller) pentru Radient oferă clienţilor şi partenerilor săi posibilitatea de a achiziţiona produse de proiectare 3D la cele mai bune preţuri, acestea completând soluţiile IT software şi hardware de top aflate în portofoliul Radient.

Odată cu anunţarea noului statut de AAR, Radient Consulting lansează şi o primă serie de oferte promoţionale pentru Autodesk Inventor Series şi AutoCAD LT, acestea incluzând şi partea de consultanţă specifică: evaluare necesităţi client, determinare soluţie optimă, recomandări achiziţie, cursuri specializate.

Proiectele de viitor Radient vizează dezvoltarea de noi parteneriate şi întărirea celor deja existente, până la sfârşitul anului fiind preconizată şi semnarea distribuţiei cu doi producători importanţi de soluţii de securitate - fiind vizate şi pieţele de dispozitive mobile. Alte strategii viitoare Radient se referă la implicarea în proiectele cu finanţare externă pentru zona IT şi la comerţul electronic în România.Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii