Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Kasperky Lab protejează Ferrari   << înapoi

În 2013, Ferrari a anunțat un parteneriat cu Kaspersky Lab pentru ca tehnologia de securitate să fie instalată pe mai mult de 2.500 de computere de pe toate palierele companiei până la finalul anului. Mai multe implementări au avut loc în 2015 pentru a acoperi și device-urile mobile și serverele care țin de infrastructură.

Această decizie comercială a marcat o evoluție în relația ce a început intre cele doua branduri în 2010, când Kaspersky Lab a devenit sponsor al echipei de F1 a Ferrari. Ambii parteneri privesc spre o colaborare ce se va întinde mult în viitor.

„Dorim dezvoltarea parteneriatului în domeniul tehnologiei și speram ca primii cinci ani să fie doar o primă etapă." - Boero, CIO Ferrari

Parteneriatul reflectă începutul unor noi oportunități pentru noua generație de produse, pe măsură ce tehnologiile inteligente devin tot mai răspândite. Chiar mai important de atât, Ferrari este unul dintre cele mai puternice branduri la nivel mondial, iar Kaspersky Lab îl protejează. Nu putem decât să ne imaginăm ce va ieși din combinarea inovațiilor și tehnologiilor Kaspersky Lab cu valorile Ferrari.

[sursa]


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii