Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Microsoft Bookings   << înapoi

Știm cât de dificilă poate fi organizarea activității unei companii în relația cu clienții. Trimiterea emailurilor, salvarea numerelor de telefon și notificarea lor pot dura foarte mult și vă afectează productivitatea. Pentru a veni în sprijinul dvs. prin automatizarea programărilor, vă propunem serviciul Bookings de la Microsoft integrat in Office 365.

Clienții își pot seta singuri programările online. Pot alege mai întâi ce fel de serviciu doresc, în funcție de disponibilitatea dvs., aleg o zi și o oră, își introduc datele de contact și astfel programează întâlnirea. Pagina web arată foarte bine atât pe ecranele mari cât și pe cele mobile. Este foarte simplu să linkuiți pagina într-un email pe care să-l trimiteți ulterior, ori să o legați de site-ul companiei sau de pagina de Facebook.

De asemenea, puteți reduce riscul programărilor neonorate prin utilizarea confirmărilor și reminderelor. Când un client nu ajunge la întâlnire, acel timp este unul pierdut, iar timpul înseamnă bani. Bookings îi trimite un email de confirmare la setarea programării cu opțiunea de a o adăuga în propriul calendar. Știm cât de ocupați pot fi oamenii. Booking vă permite să setați un email de reminder ce va fi trimis clienților pentru a le aminti de programarea făcută.

Din poziția de partener Microsoft, vă stăm la dispoziție pentru mai multe informații.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii