Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


ABBYY FineScanner, pe Android   << înapoi

ABBYY, provider extrem de respectat la nivel global de recunoaștere a documentelor, content capture, tehnologii și soluții language-based, a anunțat recent că cel mai avansat scanner mobil, FineScanner, este disponibil acum pe Android. Orice utilizator de Android poate beneficia acum de tehnologia ABBYY pentru a scana și captura text de pe orice material printat la o calitate fără precedent, oferind și posibilitatea partajării.

Câștigător al SUPERSTAR Mobile Star Awards pentru cea mai mare rezoluție de scanare a textului scris de mână și printat, ABBYY FineScanner nu doar că face o fotografie documentului precum o cameră obișnuită, dar corectează automat perspectiva pentru a genera o imagine scanată corect, taie marginile inutile, elimină zgomotul prin filtre alb-negru, colorate sau de gri, mărește contrastul și luminozitatea. Copia rezultată este apoi optimizată pentru a fi mai ușor de citit și printat. De asemenea, există posibilitatea exportului în PDF sau JPEG.

ABBYY FineScanner poate extrage textul din imagini scanate în 193 de limbi printre care chineză, japoneză și coreeană, păstrând în paralel documentul original: markere, tabele, headere și titluri. Rezultatul poate fi salvat în 12 dintre cele mai utilizate formate precum DOCX, XLS și PDF, putând fi partajate apoi cu prietenii sau colegii prin email, mesagerie instant, social media sau cloud storage.

Este creat atât pentru utilizare personală cât și corporate. De exemplu, le poate fi de folos profesioniștilor care lucrează cu multe documente în afara biroului - agenți de asigurări, avocați sau cei din sectorul financiar.

ABBYY se află în oferta Radient. Ne puteți contacta pentru a vă oferi informațiile de care aveți nevoie.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii