Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Ultima șansă: Hardware Fujitsu cu Windows 7 pre-instalat   << înapoi

Prin Windows 7, Microsoft a revoluționat încă o dată interacțiunea utilizatorului cu PC-ul. Comercializarea lui se apropie de final, iar Microsoft va opri livrarea sistemelor cu Windows 7 pre-instalat pe 31 octombrie 2016. Aveți, așadar, o ultimă șansă să intrați în posesia acestui OS pre-instalat pe un computer de ultimă generație.

Windows 7 se află la baza productivității multor companii, iar schimbarea sistemului de operare poate afecta foarte mult activitatea din cauza software-ului vechi și a lipsei compatibilității cu aplicațiile și OS-urile existente. Pentru că eficiența derivă din munca de echipă, știm cât de importantă este o infrastructura IT care funcționează și în care aveți încredere. Prin aducerea la zi a hardware-ului, păstrând Windows 7, rețineți procedurile existente și optimizați modul de lucru al personalului cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație.

Sistemele pe care rulează Windows 7 devin învechite si depășite. Aveți acum o ultimă șansă să beneficiați de PC-urile Fujitsu, cu  tehnologie ajunsă la a 6-a generație de procesoare Intel, pe care să le achiziționați cu Windows 7 pre-instalat. Sistemele pot rula în condiții optime Windows 10 - dacă veți alege mai târziu să treceți la un sistem de operare mai performant. De asemenea, Fujitsu le oferă termene extinse de livrare clienților care optează pentru Volume Licensing.

Fiecare companie este diferită prin domeniul de activitate și nevoi. Serviciile made4you de la  Fujitsu vă pot customiza produsele astfel încât acestea să se adapteze la  nevoile specifice ale companiei dumneavoastră. În acest mod, puteți economisi resurse importante. Procesele tehnologice moderne asigură cea mai înaltă flexibilitate în vederea satisfacerii nevoilor companiei.

Radient înțelege perfect ambele perspective și tine cont de ecosistemul IT existent în compania dumneavoastră. Știm ce este compatibil sau nu. Putem extinde ciclul de viață al PC-urilor existente sau le putem înlocui ori pregăti un upgrade fără impact negativ.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii