Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


De ce tehnologia are nevoie de artă și invers?   << înapoi

Am găsit acest editorial pe blogul Adobe și ne-a plăcut foarte mult. De aceea, dorim să vă oferim câteva fragmente din modul de gândire al Lisei Temple, Community Engagement Manager for Digital Media.

Adobe privește arta ca fiind o piesă centrală a activității companiei pentru că este o companie care creează tehnologie ce, la rândul ei, aduce în fața noastră produse creative. Arta se afla în inima produselor create de Adobe și, din acest motiv, compania are pârghiile necesare pentru a o susține. Arta contează pentru tehnologie, are un rol foarte important oriunde există inovație. Nu există un climat propice creativității fără artă.

Din acest motiv, Adobe s-a implicat în susținerea artiștilor din San Francisco prin Minnesota Street Project, o inițiativă căreia compania i s-a alăturat nu doar prin fonduri ci și prin participare. Vorbim de un hub creativ cu o suprafață de 9.000 mp în care Adobe s-a implicat ca „artist rezident".

Visul Minnesota Street Project este unul mare și măreț. Se vrea a fi un model pentru modul în care corporațiile, ONG-urile și comunitățile locale pot lucra împreună.

Felicităm Adobe pentru inițiativă și felul în care nu doar că protejează artiștii ci îi și sprijină. Ne bucurăm să vă fim parteneri în Romania.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii