Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Autodesk și casele din containere   << înapoi

Acum câțiva ani, arhitectul Sean Burke lucra drept consultant în SoDo District din Seattle, când a avut o revelație. Se uita de foarte multe ori pe fereastră la mormanele de containere și se gândea la spații mici de locuit. La un moment dat, i s-a aprins un bec în minte și a început să planifice și să deseneze o casă din containere pentru el. Ideea nu este complet nouă, desigur, dar Burke s-a decis să meargă mai departe cu designul său.

Văzuse, până atunci, case realizate din suprapunerea containerelor așa cum acestea au fost create să fie suprapuse, dar el dorea să le taie în locuri cheie pentru a le aranja altfel. În acest mod a luat ființă arhitectura containerelor. Încă de la emiterea primului patent pentru o casă construită din containere în anii '80, conceptul transformării lor a crescut în popularitate.

Adepții subliniază duritatea structurii, disponibilitatea resursei și costurile relativ mici ale transportării ei. Containerele sunt construite să reziste și pentru a fi mutate. Sunt o soluție bună dacă nu doriți să fiți legat de un loc fizic pentru restul vieții, dar doriți un loc pe care să-l simțiți ca fiind „acasă".

Prin intermediul Autodesk FormIt 360 și Revit, Burke a realizat proiectul Bento Box. A tăiat spatele casei și o laterală și a înălțat acoperișul. Bugetul a fost de doar 25.000 de dolari.

Autodesk se află în oferta Radient și vă putem recomanda cele mai bune produse în funcție de necesitățile companiei și proiectului dumneavoastră.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii