Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Office 365: Costuri reduse, productivitate mărită   << înapoi

Radient Consulting va recomanda întotdeauna avantajele produsului Microsoft Office 365 și dorim să facem acest lucru prin puterea exemplului. Astăzi, aducem în fața dumneavoastră compania Carvajal, o companie cu divizii în 15 țări și cu peste 20.000 de angajați în total. Comunicarea acestora și sincronizarea lor în diferitele proiecte care apar sunt o misiune incredibil de dificilă, dacă nu folosiți o soluție profesională optimizată pentru a face față unor asemenea provocări.

În urmă cu câțiva ani, Carvajal a decis standardizarea mediul tehnologic pentru a unifica forța de muncă din interiorul companiei. De exemplu, au trebuit consolidate sistemele de comunicații, creată o infrastructură mult mai stabilă destinată email-urilor pentru a reduce costurile hardware și pe cele  administrative. În acel moment, au apelat la Google Aps.

Apoi, conducerea companiei a observat cum angajații au fost nevoiți să depună eforturi în plus pentru a-și atinge obiectivele din cauza lipsei de integrare a soluției Google în sistemele Microsoft pe care le foloseau deja, în special Microsoft Office, suita utilizată de  angajați în fiecare zi. Schimbarea devenise necesară, iar în 2015 Carvajal a ales să migreze către Microsoft Office 365.

Acum, angajații pot partaja mult mai ușor informațiile și pot lucra mult mai eficient împreună de pe orice device. Microsoft SharePoint Online și Office 365 Groups îi ajută extraordinar de mult. De asemenea, angajații sunt foarte mulțumiți de revenirea la Microsoft Outlook de care sunt foarte atașați, iar mulțumirea generală se referă la interoperabilitatea oferită de soluția Office 365. Productivitatea nu este afectată, chiar dacă lucrează de acasă, dintr-o cameră de hotel, de pe o bancă în parc sau dintr-o cafenea.

Radient Consulting vă oferă cele mai bune prețuri pentru produsele Microsoft și informații corecte datorită colaborării pe care o avem din poziția de Silver Partener.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii