Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Autodesk: Viitorul sporturilor de vară   << înapoi

Acum că suntem atât de prinși cu Jocurile Olimpice de la Rio și bucuroși pentru echipa de spadă a României, vă propunem să privim spre viitor prin ochii celor de la Autodesk.

În ultimul secol, articolele sportive au evoluat incredibil de mult și, dacă e să privim înapoi la ce foloseau sportivii de performanță nu doar că zâmbim, dar este posibil să și izbucnim în râs, dar istoria se face cu pași mici și salturi ocazionale.

Tehnologia a început să influențeze lumea atletismului la începutul secolului 20, iar până în anii '60 apăruseră deja pantofii cu talpă moale din cauciuc. Inovația s-a făcut în acest domeniu între anii '70 și '80, când marii producători s-au concentrat pe reducerea greutății și sporirea confortului. Până în 2016, UA Architech a lansat pantofii sport cu talpă printată 3D, iar în viitorul apropiat vom avea posibilitatea de a ne customiza încălțămintea după forma picioarelor și modul în care acestea calcă pe sol.

Ciclismul a avut parte de un adevărat salt tehnologic la finalul anilor 1800 și începutul anilor 1900 prin apariția vitezelor si a deraioarelor. În anii '80, au început a fi construiți butuci cu mai multe pinioane pentru un număr mai mare de viteze. Bicicletele din prezent se axează pe aerodinamică și componente ultra-ușoare. Autodesk Dreamcatcher poate produce designuri extrem de creative, bazate pe o rezistență structurală de tip fagure. Nu există idei „prea creative".

Despre tenisul de masă, tirul cu arcul și atleți, într-un articol viitor. Nu uitați că produsele Autodesk fac inovația posibilă prin creativitate și știință.

Radient Consulting vă oferă cele mai bune prețuri și consultanță în privința produselor Autodesk în calitate de Silver Partner. Va invităm să ne contactați.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii