Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Skype Preview, disponibil cu update-ul aniversar Windows 10 Mobile   << înapoi

În urmă cu puțin timp a fost lansat Skype Preview, disponibil în Windows 10 Mobile odată cu update-ul aniversar. Precum noua experiență din update-ul aniversar Windows 10, Skype Preview pentru Windows Phone a fost redesenat de la zero pentru a beneficia de avantajele Universal Windows Platform.

Pentru a vă bucura de noul Skype, rulați-l din lista de aplicații. Daca deja aveați Skype instalat, noul Skype Preview ar trebui să fie deja inclus in update-ul aniversar, înlocuind vechea aplicație. Dacă acest lucru nu s-a întâmplat, îl puteți instala din Windows Phone Store gratuit.

Puteți deschide conferințe în care să includeți până la 24 de persoane. Până în prezent, Skype este unica aplicație de comunicare ce vă permite să efectuați apeluri video în grup de pe telefonul mobil, tablete, PC-uri și Mac-uri.

Partenerii noștri de la Microsoft vă invită să instalați aplicația dedicată feedbackului pentru a-i ajuta să îmbunătățească serviciile pe care vi le oferă, iar noi vă invităm să ne contactați pentru a vă oferi soluțiile optime pentru a vă eficientiza activitatea. Radient Consulting este partener Microsoft.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii