Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Microsoft: Evernote Ón OneNote   << înapoi

Încă din luna martie, utilizatorii de Windows au fost ajutați să importe 71 milioane de pagini Evernote în OneNote. În urma feedbackului primit, cei de la Microsoft vor să ajute mai mulți utilizatori să facă schimbarea aceasta, așa că au lansat OneNote Importer pentru Mac, ce poate fi descărcat de aici.

OneNote vă permite să lucrați așa cum doriți. Puteți scrie ideile, puteți include video-uri, înregistra vocea sau decupa conținut online. Dacă preferați pixul și hârtia, aveți posibilitatea de a scana conținutul cu OneNote pentru a-l avea în varianta digitala, ușor de indexat pentru căutari, avându-l, astfel, la îndemână chiar și în smartphone. Dacă sunteți utilizator Evernote, înseamnă că ați folosit foarte mult funcția „clipper". OneNote are un clipper pentru cele mai utilizate browsere disponibil online la OneNote.com/clipper. Este actualizat constant.

OneNote vă permite sincronizarea tuturor notelor pe toate device-urile gratuit. Este parte a familiei Office și funcționează foarte bine cu Outlook, Word, Excel și PowerPoint. Având în vedere prețul Evernote Premium de 69.99$/an, la fel ca cel al suitei Office 365 Personal, există acum opțiunea de a trece la Office pentru că aceeași sumă de bani vă pune la dispoziție mult mai multe instrumente plus 1 Terrabyte spațiu în cloud.

Mai multe detalii despre migrare puteți găsi aici.

Noi, la Radient Consulting, folosim foarte mult OneNote și, în special, întreaga suita Office, motiv pentru care vi le recomandăm.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii