Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


TeamViewer 12   << înapoi

În noiembrie 2016, a fost lansată versiunea 12 a software-ului TeamViewer, pionier la nivel global în domeniul suportului remote. Lansarea a venit la scurt timp după listarea de către World Market Leaders drept World Market Leader Champion în 2017 în categoria „Cloud-based technologies for internet support and online meetings" publicată în World Market Leader Index.

TeamViewer 12 oferă:

Screen sharing și remote control de pe iOS, Android și Windows Phone. În plus, TeamViewer este primul jucător din această industrie ce oferă suport în zona Windows 10 Mobile, dovedind dorința TeamViewer de a acoperi toate platformele.

Viteză de transfer mărită și performanțe generale îmbunătățite

Transferați fișiere de 20 de ori mai rapid cu o viteza de până la 200 mb/sec. Datorită optimizărilor, userii pot lucra mai repede și mai ușor, beneficiind de un frame rate de 60fps în toate sesiunile remote, datorită îmbunătățirii feedbackului primit de la touch, tastatură și semnalelor venite de la mouse.

Transparență mai mare și securitate

Utilizatorul poate verifica foarte ușor ce politică de securitate are fiecare device și poate afla cu ușurință cine s-a conectat prin vizualizarea tuturor conexiunilor din Teamviewer Management Console. Administratorii pot comunica eficient cu userul remote, trimițându-i un sticky note în timpul unei sesiuni de suport și are posibilitatea aplicării politicilor de securitate mai multor device-uri prin apăsarea unui singur buton.

Pentru mai multe detalii privind acest produs extrem de folositor, vă stăm la dispoziție. Nu ezitați să ne contactați.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii