Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


AnyCAD   << înapoi

Chiar dacă este greu de crezut, tehnologia AnyCAD primește deja un update. În cazul în care nu ați fost pe fază, AnyCAD a fost lansat cu Inventor 2016 și asigură conexiune asociativă între fișiere non-native. Acest lucru înseamnă că puteți importa aproape orice tip de fișier în Inventor, iar când fișierului îi este adusă o modificare făcută cu altă aplicație CAD în afară de Inventor, vor fi actualizate automat informații precum cele de tipul „constraint", „projected geometry" și „downstream data".

Noul update adus tehnologiei AnyCAD din release-ul 2017 oferă conexiune îmbunătățită cu datele 2D AutoCAD și adaugă conexiuni asociative cu fișierele STEP. Fișierele de tip STEP au devenit formatul standard neutru 3D în aproape toate industriile, dar, chiar și așa, actualizarea lor rămâne o provocare. Utilizatorii ar re-adauga sau ar reconstrui constrângerile în ansamblu și ar fi nevoiți să corecteze erorile apărute în proiecțiile geometrice. Ei bine, aceste probleme au fost eliminate cu ajutorul fișierelor STEP asociative.

Update-ul AnyCAD îmbunătățește interoperabilitatea cu datele 2D AutoCAD și oferă mai mult control. Instrumentele de cropping vă permit să selectați cu ușurință ce vă interesează din geometrie și, de asemenea, puteți include și fișiere AutoCAD ca referințe în fișiere part, ansamblu sau desene de execuție Inventor. Desigur, când actualizați fișierele AutoCAD, toate fișierele Inventor sunt și ele actualizate automat.

Pentru a vedea AnyCAD în acțiune, vă invităm să accesați clipul video de pe canalul nostru de YouTube.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii