Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Puterea AutoCAD, Óntr-o aplicație mobilă   << înapoi

De acum puteți crea, edita, marca, adnota și măsura schițele CAD pe dispozitive mobile. Aveți posibilitatea să vizualizați și să lucrați cu cele mai recente planuri pe șantier sau în timpul întâlnirilor cu beneficiarii. Utilizați tehnica avansată de gestionare a layerelor. De asemenea puteți să vă conectați la serviciile de stocare externă cloud precum Google Drive și Box, dar puteți și să lucrați offline pentru a sincroniza mai târziu modificările făcute.

Avantajele folosirii aplicației Autodesk AutoCAD 360 Pro vă oferă o productivitate sporită pe teren având la dispoziție cele mai recente schițe pe care le puteți proteja în contul personal de stocare cloud Autodesk, inclus gratuit, sau în propriile conturi externe. Aveți posibilitatea să colaborați mai bine cu ceilalți membri ai echipei, evitând apariția greșelilor sau necesității muncii duble. În sfârșit veți putea înlocui planurile tipărite de pe șantier cu schițele de pe dispozitivul mobil.

AutoCAD 360 Pro pentru dispozitive mobile vă oferă un nou mod de a lucra, ce înglobează instrumentele esențiale CAD într-o aplicație pentru dispozitive mobile ușor de utilizat. Cu Autodesk AutoCAD 360 Pro puteți vizualiza direct pe șantier sau în biroul clienților cele mai noi schițe și le puteți partaja cu ușurință prin sistemul îmbunătățit de colaborare inclus în AutoCAD sau AutoCAD LT, accelerând termenele de proiect și evitând erorile costisitoare.

AutoCAD 360 Pro reprezintă o punte între birou și șantier.

Pentru mai multe detalii vă invităm să consultați broșura AutoCAD 360 Pro  și să vizionați clipul video pe pagina noastră de YouTube.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii