Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Microsoft Surface   << înapoi

De câteva săptămâni, se plimba prin firmă un Microsoft Surface, așa că am zis să dăm vestea mai departe, căci vorbim despre o tehnologie care ne place foarte mult.

Poate cea mai interesantă trăsătură a lui Surface este cea practică, având în orice moment posibilitatea de a transforma laptopul în tabletă prin desprinderea monitorului de bază fără a fi nevoie de shut down sau suspend. Pixul digital cu prindere magnetică sporește feelingul unui clipboard cu puterea de procesare dată de un procesor Intel Core i5 sau i7, iar cele 1024 puncte de presiune transformă acest device într-unul care poate rula software profesional fără nici un efort.

Dacă aveți nevoie de o putere grafică mai mare, atașați display-ul pentru a beneficia de placa video ce vine cu „performance base-ul", având, astfel, un produs ușor de transportat, incredibil de rapid, cu un design superb si versatil ce poate rula software precum AutoCAD și nu numai. Memoria de stocare variază între SSD de 128 GB si 1 TB, iar cea RAM între 8 GB si 16 GB.

Există și câteva downside-uri: pentru a fi atât de subțire, și totodată atât de performant, Microsoft Surface nu are îmbinări care să vă permită accesul în hardware, în vederea realizării unor modificări în configurația originală, și nici porturi pe tabletă, iar pentru utilizarea unui SD Card, aveți nevoie de un adaptor third-party pentru microSD-uri, astfel încât cardul să nu rămână în afara base-ului.

Ne-a plăcut atât de mult încât l-am inclus în oferta noastră. Așadar, dacă doriți mai multe informații, vi le putem pune la dispoziție și vă putem ghida în alegerea modelului care vi se potrivește. Nu trebuie decât să ne contactați.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii