Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


3Dconnexion a lansat CadMouse Wireless   << înapoi

3Dconnexion a lansat CadMouse Wireless – primul mouse din lume dedicat utilizatorilor CAD, într-o versiune wireless compactă. Creat pentru stații de lucru mobile, este un instrument profesional de lucru în aplicații CAD și 3D cu performanță ridicată, precizie șI comfort.

 

Ingineria modernă și conceptul de loc de muncă mobil necesită susținerea unor echipamente puternice, dar în același timp portabil. Cu CadMouse Wireless, utilizatorii beneficiză de facilități specific aplicațiilor CAD, cum ar fi butonul din mijloc dedicat și rotița inteligentă, toate cu un singur mouse, compact și wireless.

 

 

Senzorul optic economic de mare precizie asigură aliniera cursorului cu intenția utilizatorului, mulțumită rezoluției de până la 7.200 dpi și de raportul adaptive de răspuns de până la 1000 Hz (prin USB). În ciuda acestor facilități performante, puteți utiliza CadMouse Wireless chiar și două luni cu o singură încărcare de baterie.

CadMouse Wireless se bucură de triplă conectivitate, permițând utilizatorilor să treacă cu ușurință de la 3Dconnexion Universal Receiver cu tehnologie wireless de 2,4GHz,  la Bluetooth sau cablu USB pentru încărcarea alternative a bateriei Li-Ion.

Și cum am putea omite cele două caracteristici care susțin efectiv lucrul în aplicații CAD: rotița inteligentă cu funcția SmartScroll și butonul QuickZoom. SmartScroll recunoaște mediul aplicației și adaptează automat tipul potrivit de scroll: zoom precis, click-cu-click pentru aplicațiile CAD sau scroll rapid cu efecte de inerție în browsere și documente. Printre caracteristicile specifice incluse se numără și butonul de gest, ce deschide o aplicație sau un meniu radial specific unui mediu de lucru și oferă acces direct la până la opt comenzi favorite. CadMouse Wireless are de asemenea și suporturi cu formă optimizată PTFE ce asigură mișcări line și fluide, mulțumită echiibrului aproape perfect dintre frecarea statică și cea chinetică, în timp ce forma dispozitivului ajută la estomparea vibrațiilor.

Și pentru că lucrul în regim mobil implică schimbări frecvente de locație și este o necesitate să vă protejați dispozitivele, 3Dconnexion livrează CadMouse Wireless cu o husă de voiaj compactă și ușoară.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii