Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Finalul comercializării licențelor perpetue   << înapoi

Pe 31 ianuarie 2016 Autodesk va înceta comercializarea licențelor noi perpetue pentru produse individuale. Ca parte a aceleiași traziții spre licențiere de tip abonament, după 31 iulie 2016, Autodesk nu va mai comercializa licențe noi perpetue (atât stand-alone cât și de rețea) de Autodesk Design & Creation Suites.

După aceste date, Autodesk va oferi noi opțiuni, simplificate de abonamente astfel încât să puteți accesa multiple produse și în același timp să beneficiați de mobilitatea pe care o aveți și acum.

Ghidul cumpărătorului vă oferă detalii despre tipurile de licențe disponibile în acest moment și factorii de care trebuie să țineți cont pentru alegerea opțiunii potrivite de licențiere.

De ce aceste modificări?
Autodesk face aceste modificări pentru a putea oferi noi opțiuni de licențiere, mult mai simple și sub formă de abonament. Astfel, dumneavoastră veți avea posibilitatea de a utiliza soluția software cea mai potrivită nevoii de moment.

Ce se va întâmpla cu licențele perpetue pe care le am acum?
Acestea sunt ale dumneavoastră. Veți putea folosi pe viață licențele software pe care le dețineți, inclusiv orice licență nouă perpetuă pe care o achiziționați înainte de 31 ianuarie 2016 (pentru produse individuale) și 31 iulie 2016 (pentru suite). Pentru licențele perpetue cu Mentenanță activă, veți continua să primiți update-uri și alte beneficii atâta timp cât veți continua să reînnoiți la timp mentenanța produsului - Maintenance Subscription.

Pentru a face cât mai ușoară această tranziție, specialiștii nostri în licențiere vă vor oferi tot suportul de care aveți nevoie. Intenția noastră este de a vă comunica din timp toate modificările care urmează să fie implementate, astfel încât dumneavoastră să nu fiți luați prin surprindere și să aveți timp să planificați viitoarele achiziții în conformitate cu noua licențiere Autodesk.

Rezumarea modificărilor anunțate:

7 noiembrie 2015 - majorarea prețurilor

31 ianuarie 2016 - End of Sales: licențe perpetue de produse individuale

1 februarie 2016 - nu va mai exista perioadă de grație pentru reînnoirea mentenanțelor.
Toate abonamentele Maintenance Subscription  trebuie reinnoite la timp

1 februarie 2016End of Sales: AutoCAD Design Suite (standard, Premium, Ultimate), atât licență perpetuă cât și licența tip abonament - Desktop Subscription

ianuarie-martie 2016 - majorarea prețurilor cu aproximativ 10%

31 iulie 2016 - End of Sales: licențe perpetue de suite


Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta AICI.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii